Ben Affleck, Jennifer Lopez'e Nasıl Yeniden Bağlandığını Anlatıyor
ÜNLÜ STİLİ

Ben Affleck, Jennifer Lopez'e Nasıl Yeniden Bağlandığını Anlatıyor

''Bu kısmı, hayal gücünüze bırakıyorum.''

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Aralık 2021

Ben Affleck, yeni yayınlanan bir röportajda yeni filmi The Tender Bar hakkında The Wall Street Journal'a konuştu, ancak gerçekten ondan duymak istediğiniz şeyi biliyoruz: Jennifer Lopez hakkında ne dedi? Çok değil, ne yazık ki. İlişkisi hakkında konuşup konuşmayacağı sorulduğunda Affleck, "Bu konuda varsayımlar da bulunabilirsiniz, ancak öğrendiğim zor derslerden biri, her şeyi herkesle paylaşmanın akıllıca olmadığıdır" yanıtını verdi. Affleck, "Gazetelerde kişisel ilişkim hakkında konuşmak istemiyorum" diye devam etti. "Biraz temkinli davranacağım." Yazar, Affleck'e kendisinin ve J.Lo'nun nasıl yeniden bağlantı kurduklarını özellikle sordu. Affleck, muhteşem bir cevapla geldi:

''Benim için kesinlikle her şeyin güzel olduğunu söyleyebilirim. Hayatım artık sadece olmak istediğim kişiyi değil, gerçekten olduğum gibi hissettiğim kişiyi de yansıtıyor, çok çabalayan ve dürüst, özgün olmaya çok önem veren biri. Dedikodu detaylarına girmeden kimin ne öğrenmek istediğni söylemek zor. Sadece sağlıklı olduğum için harika hissettiğimi söyleyebilirim.''

Yıldız, hem film kariyerinde hem de ilişkilerinde "ikinci şansları" kabul ettiğini söyledi, "Eşinize, bana sorduğunuz soruyu sorun, eminim ki bu konuda gerçek olduğuna emin olduğu bir hikayesi vardır" diye ekledi.