Jennifer Aniston'dan "Friends Reunion" İtirafı
ÜNLÜ STİLİ

Jennifer Aniston'dan "Friends Reunion" İtirafı

Jennifer Aniston, Friends Reunion'ın onu hayatının "En Zor Zamanını" tekrar ziyaret etmeye zorladığını söyledi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Aralık 2021

Jennifer Aniston, The Hollywood Reporter ile yaptığı yeni bir röportajda, eski başrol oyuncularıyla 90'ların hit sitcom'u Friends'in setini yeniden ziyaret etme konusunda konuştu. "Friends Reunion" adlı özel bölümün beklenmedik bir şekilde onu hayatının "en zor zamanıyla" yüzleşmesine neden olduğunu itiraf etti.

Aniston, "Bence o kadar saftık ki, 'Bu ne kadar eğlenceli olacak? Setleri olduğu gibi tekrar bir araya getiriyorlar' diye düşündük. Sonra oraya gidiyorsunuz ve 'Ah doğru, aslında buradayken neler olup bittiğini düşünmemiştim' gibi oluyor" dedi. "Beni şaşırttı çünkü 'Merhaba, geçmiş, beni hatırladın mı? Nasıl berbat olduğunu hatırlıyor musun? Her şeyin önünde olduğunu ve hayatın muhteşem olacağını düşündün ve sonra belki de hayatında en zor zamanlardan geçtin." diye ekledi.

Çekimler sırasında toplantıdan ayrılması gerektiğini de sözlerine ekledi. "Her şey çok sarsıcıydı ve tabii ki her yerde kameralarınız var ve ben zaten duygusal olarak biraz erişilebilir durumdayım. "Bazı noktalarda dışarı çıkmak zorunda kaldım. Bunu yayımlanan bölümde nasıl kestiler bilmiyorum" dedi.

Gösteri bittikten sonra hayatının nasıl olacağını düşündüğü sorulduğunda Aniston, kişisel hayatının "şeklinin değiştiğini" söyledi.

1994'ten 2004'e kadar süren Friends, Aniston'ın Brad Pitt ile 2000'den 2005'e kadar süren evliliğine denk geldi. Elbette Aniston ile Pitt'in dramatik ayrılığı gazetelerin manşetlerine çıktı.