Hailey Bieber, Rosie Huntington-Whiteley'den Annelik Tavsiyesi İstedi
ÜNLÜ STİLİ

Hailey Bieber, Rosie Huntington-Whiteley'den Annelik Tavsiyesi İstedi

Bieber, "Anne olmak konusunda tam anlamıyla sıfır bilgim var ama bir gün çocuk istiyorum" dedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Aralık 2021

Hailey Bieber, harika bir annelik tavsiyesi aldı hem de Rosie Huntington-Whiteley ile YouTube talk show'u Who's in My Bathroom'un silinen bir sahnesinde, ebeveynlik hakkında konuşurken. Konuşmaya, "Anne olmak hakkında tam anlamıyla sıfır bilgim var ama bir gün çocuk istiyorum" diyerek başladı.

Şu anda kocası Jason Statham'dan ikinci çocuğunu bekleyen 34 yaşındaki Huntington-Whiteley, Bieber'a bir anne olarak öz şefkatin önemini anlattı. "Kendine karşı nazik ol," dedi. " İster evde olan bir anne, ister çalışan bir anne olun, bu bir hokkabazlık işi ve çok şey üstleniyorsunuz, sadece kendinize gerçekten nazik olmaya çalış, bu sadece benim kişisel deneyimimden öğrendiklerim.''

"Genel olarak, içgüdülerinizi takip edin, başkalarının söylediklerini çok fazla dinlemeyin, tavsiyeleri çok fazla dinlemeyin. Annemi banyoda, yerde hıçkırarak arayabildiğim için gerçekten şanslı hissediyorum" diye ekledi.

25 yaşındaki model, Justin Bieber 2018'de evlenmişlerdi ve ikisi de bir aile kurma isteklerini dile getirmişlerdi. Hatta çift, bu yılın başlarında, Justin'in Instagram'da "anne ve baba" yazdığı fotoğrafını paylaşması üzerine bazı hamilelik söylentileri çıktı.

Hailey, "Bence bu başlığa kimse aldanmadan önce Dog Mom and Dad olarak değiştirmelisin," diye gönderinin altına yorum bırakmıştı.