Ben Affleck, Jennifer Garner ile Evliliği Hakkında Konuştu
ÜNLÜ STİLİ

Ben Affleck, Jennifer Garner ile Evliliği Hakkında Konuştu

Ben Affleck, eski eşi Jennifer Garner ile 10 yıl süren evliliği hakkında konuştu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Aralık 2021

Ben Affleck verdiği bir röportajda Jennifer Garner ile 2018 yılında biten evliliğine dair ilginç açıklamalarda bulundu. Bir dönem alkol sorunları yaşayan ve bu nedenle tedavi gören aktör, evli olsalardı muhtemelen hala bu problemin devam edeceğini belirterek ekledi:

"İçmeye başlamamın nedenlerinden biri evliliğimdi. Kapana kısılmıştım. Çocuklarım için kalıyordum ve mutlu değildim. Gerçekten acele ettik, bu yürümeyen bir evlilikti. Sevdiğim ve saygı duyduğum kişiyle artık evli kalmamam gerekiyordu. İkimiz de denedik. En sonunda çocuklarımızın evlilik konusunda görmesi gereken rol modelin bu olmadığına karar verdik."

49 yaşındaki oyuncu "Sürekli olarak 'Ayrılamam, çünkü çocuklarım var. Ama mutlu değilim, ne yapmalıyım?' diye soruyordum. Yaptığım şey bir şişe alkollü içki tüketmek ve sonunda kanepede uyuyakalmaktı" diye konuştu.

Affleck bu süreçte aslında alkolün, sorunlarının çözümü olmadığının farkında olduğunu ama kendine engel olmadığını belirtti.

2005 yılında evlenen Ben Affleck ile Jennifer Garner'ın, 16 yaşında Violet Anne, 12 yaşında Seraphina Rose Elizabeth ve 9 yaşında Samuel adında ikisi kız biri erkek üç tane çocuğu bulunuyor. Bir dönem Hollywood'un örnek çifti olarak gösterilen Ben Affleck ile Jennifer Garner, 2015'te, evlilik yıldönümlerinden bir gün sonra yollarını ayırmaya karar verdiklerini açıklamıştı.