Bella ve Gigi Hadid'in Bağları Güçlendi
ÜNLÜ STİLİ

Bella ve Gigi Hadid'in Bağları Güçlendi

Zayn Malik ve anneleri Yolanda Hadid'in tartışmasından sonra Bella ve Gigi birbirlerine daha sıkı bağlandı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Aralık 2021

Anneleri Yolanda Hadid ile Gigi'nin eski erkek arkadaşı Zayn Malik arasında eylül ayında geçen tartışmanın ardından süper model kız kardeşlerin bağının büyüdüğü bildirildi. Hadid ailesine yakın bir kaynak, "Gigi ile Bella, Zayn ve Yolanda olayından bu yana daha da yakınlaştılar. Durum aile içinde çok fazla gerginliğe neden olduğu için Bella onun yanında kaldı." dedi.

Malik, mahkeme belgelerine göre "[Yolanda'ya] zihinsel ıstırap ve fiziksel acıya neden olduğu" iddia edilen bir fiziksel olaydan sonra dört kez tacizle suçlandı. Ekim ayında Gigi ve Malik'in tartışmadan sonra ayrıldığı haberi geldi.

Kaynak, "Gigi'nin Zayn ile işi bitti. O gerçekten özel biri, bu yüzden Bella gerçekten onu desteklemek için oradaydı. "Hepsi için zor oldu çünkü hepsi çok yakınlar. Bu onun annesi, ama romantik ilişkileri bitmiş olmasına rağmen hala bebeğinin babası." diye ekledi. "Bu Gigi için kolay olmadı ve ailesiyle olan ilişkilerinde çok fazla strese neden oldu." dedi.

Zayn Malik, Yolanda Hadid ile herhangi bir fiziksel teması reddetmesine rağmen, Ekim ayında şiddet iddialarına itiraz etmedi. Gigi'nin temsilcisi Ekim ayında modelin kendisi ve Malik'in bir yaşındaki kızı Khai için en iyisine odaklandığını söyledi. Açıklamada, "Gigi yalnızca Khai için en iyisine odaklanıyor. Bu süre zarfında mahremiyet istiyor" dedi.