Jennifer Lopez, Ben Affleck'e Destek Çıktı
ÜNLÜ STİLİ

Jennifer Lopez, Ben Affleck'e Destek Çıktı

Jennifer Lopez, eski eşi ve evliliği hakkındaki açıklaması sonrası eleştirilen sevgilisi Ben Affleck'e destek çıktı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Aralık 2021

Jennifer Lopez, erkek arkadaşı Ben Affleck'i destekliyor. Süperstar, sevgilisi Affleck'in yakın zamanda eski karısı Jennifer Garner hakkındaki yorumlarına gücendiği yönündeki söylentileri yalanladı.

52 yaşındaki şarkıcı, Affleck'e kızgın olduğu yönündeki haberler için "basitçe doğru değil." dedi. "Ben böyle hissetmiyorum" dedi ve ekledi, "Ben'e bir baba, eş-ebeveyn ve insan olarak bundan daha fazla saygı duyamazdım."

Çifte yakın bir kaynak da "Gerçekten harika bir alanda ve gerçekten mutlu" olduklarını söyledi.

Affleck, Garner ile evli olsaydı "muhtemelen hala içiyor olurdum" dediği için eleştirilerle karşı karşıya kaldı. "İçmeye başlamamın bir nedeni de bu" diyen Affleck, "çünkü kapana kısılmıştım." ifadelerini kullandı.

49 yaşında oyuncu, Jimmy Kimmel'da yaptığı açıklamada kızları 16 yaşındaki Violet, 12 yaşındaki Seraphina ile 9 yaşındaki oğlu Samuel'in Anneleri hakkında kötü bir söz söyleyeceğimi düşünmelerini istemediğini söyleyerek yorumlarına açıklık getirdi. Affleck, "Alkolizmimden dolayı eski karımı suçladığımı ve bu evliliğe 'tuzağa düştüğümü', beni en kötü, en duyarsız, aptal korkunç adam olarak gösterdiğimi söylediler." diye başladı.

"Açık olmak istiyorum: Bu doğru değil," diye devam etti. "Buna inanmıyorum, kim olduğumun, inandığımın tam tersi ve çocuklarımın anneleri hakkında kötü bir söz söyleyeceğimi düşünmelerini asla istemem. Duygularımı incitiyor" dedi.