Tom Holland, Euphoria'ya Konuk Oyuncu Olmak İstiyor
ÜNLÜ STİLİ

Tom Holland, Euphoria'ya Konuk Oyuncu Olmak İstiyor

Ve Zendaya buna hazır görünüyor!

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Aralık 2021

Tom Holland, Zendaya'nın hit dizisi Euphoria'da yer almak istiyor. Spider-Man: No Way Home'da birlikte rol alan Tom Holland ve Zendaya basın turları sırasındaki bir röportajda gelecekte tekrar birlikte çalışmak istediklerini açıkladı.

Hayran sorusu röportajı sırasında Holland, kız arkadaşının hit HBO şovu Euphoria'da ne zaman yer alacağını soran bir Tweet'e yanıt verdi. "Dinle, uzun zamandır bunun için başvuruyorum ve henüz olmadı ve çok hayal kırıklığına uğradım" diye yanıtladı.

25 yaşındaki aktör, Zendaya'ya "Bu sezon Euphoria'yı en az 30 kez ziyaret etmiş olmalıyım" dedi. Yaşıtı aktris ise "Tamam, insanlarla görüşmeler olacak. HBO, onu telefona alalım" diye yanıt verdi.

HBO kısa süre önce Euphoria'nın 2. sezonu için tam bir fragman yayınladı; bu, Zendaya'nın Rue'sinin yatak odasında Frank Sinatra'ya eşlik ettiği dans ve şarkı sahnesi de dahil olmak üzere dizinin ana karakterleri için neler olacağına dair bir fikir veriyor.

Ünlü çiftin hayranları artık Holland'ın gelecek bölümlerde bir partide takıldığını görmeyeceklerinden emin olabilirler, ancak yıldızın istediği gibi giderse belki 3. sezonda bir rol kapabilir.