Grace Elizabeth Hem Model Hem Anne Olmayı Anlattı
ÜNLÜ STİLİ

Grace Elizabeth Hem Model Hem Anne Olmayı Anlattı

Grace Elizabeth bir model ve yeni anneler olarak baskı hakkında konuştu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Aralık 2021

Doğum sonrası fiziğiyle ilgili gururla paylaştığı bir görüntü yüzünden eleştiri alan Grace Elizabeth, yeni anneleri ve onların bebek sonrası vücutlarını çevreleyen iki ucu keskin kılıca hitap ediyor.

24 yaşındaki model gönderisinde fitness rutinine güvenli bir şekilde geri dönmeye çalışırken, aynı zamanda yeni doğmuş bir bebekle ve imajına dayalı bir kariyerle uğraşmanın getirdiği iniş ve çıkışları açıkladı. "Ömrümün son 6 yılını mümkün olan en iyi fiziksel kondisyonda olmaya çalışarak geçirdiğimi anlamalısınız, dinlenme günlerim olmadı, kendimi bırakmadım çünkü kendime göre yargılandım." diye yazdı.

Grace Elizabeth'in yazdığı notun tamamı şu şekilde;

"Doğumdan sonra çok şey değişir. Artık vücudunun sana ait olduğunu hissetmiyorsun, bazen kendini tanıyamıyorsun. Tıkanmış göğüsler, gevşek cilt, çatlaklar, selülit, saç dökülmesi, idrar kaçırma, nefes darlığı, doyumsuz iştah, üstüne bebek kusması, bebek kakası, ağlama, uykusuzluk, hormon dalgalanması, liste uzayıp gidiyor...

Doğum sonrası sadece nasıl göründüğünle ilgili değil, kendi teninde nasıl hissettiğindir. Rahatsız edici bir süreç. Kendi kornamı çalmıyorum, işim görünüşüme dayanıyor - bu yüzden egzersiz yapmak istikrarlı bir gelire dönüş yolculuğumun bir parçasıydı. Hiçbir yeni anne hamile kalmadan önceki bedenlerine dönmek için baskı hissetmemeli, benimki aynı değil ve asla olmayacak ve sorun değil! Çocuğunuzu büyütmek, yeterli bir iştir. Kendinize karşı nazik olun, inanılmaz bir şey yaptınız. Yeni bir bebek sahibi olmanın karmaşasına kapılmak ve sürekli endişelenmek kolaydır. Küçük çocuğunuzla geçireceğiniz bu zamanın asla geri alamayacağınız bir şey olduğunu unutmayın. Her gün, her hafta değişecekler, bu yüzden hediyenizin mucizelere tanık olmaya yetecek kadar olduğundan emin olun."