Prens Harry ve Meghan Markle Kızlarının Fotoğrafını İlk Kez Paylaştı
ÜNLÜ STİLİ

Prens Harry ve Meghan Markle Kızlarının Fotoğrafını İlk Kez Paylaştı

Prens Harry ve Meghan Markle’ın Noel kartları için çektirdikleri aile fotoğrafı sayesinde altı aylık kızları Lilibet ile ilk kez tanıştık.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Aralık 2021

Sussex Dükü ve Düşesi 2022 için yeni yıl kartlarını paylaştı.

Prens Harry ve Meghan Markle yeni fotoğrafla iki yaşındaki oğulları Archie'nin son halini ve yazın dünyaya gelen kızları Lilibet'in yüzünü ilk kez göstermiş oldu. Tatlı enstantane geçen yaz Sussex'lerin düğün fotoğrafçısı Alexi Lubomirski tarafından Santa Barbara, California'daki evlerinde çekildi. Fotoğrafta, Meghan Lili'yi havaya kaldırırken ve ağabeyi Archie Harry'nin kucağına otururken dört kişilik aile mutlu bir şekilde gülümsüyor.

Çift Noel kartında "Bu yıl 2021'de kızımız Lilibet'i kucakladık. Archie bizi 'Anne' ve 'Baba', Lili ise bizi bir aile yaptı. 2022'yi dört gözle beklerken, Afganistan'dan gelen askerlere ve ücretli ebeveyn iznine ihtiyacı olan ABD'li ailelere destek veren, kısacası aileleri onurlandıran ve koruyan çeşitli kuruluşlara sizin adınıza bağışlar yaptık. Mutlu bir tatil sezonu ve yeni yıl dileriz. Harry, Meghan, Archie ve Lili" diye yazdı.

Fotoğrafçı Alexi Lubomirski ise paylaştığı fotoğrafla birlikte şunları yazdı; "Önce nişanlı bir çift olarak, daha sonra düğünleri gününde evli bir çift olarak fotoğrafladığım ve şimdi aşklarının iki güzel çocukta tezahür ettiğini gördüğüm bu ailenin hikayesini devam ettirebilmek benim için büyük bir onurdu. Sussex Dükü ve Düşesi ile bu gün çok keyifli bir deneyimdi ve yakalamaya davet edildiğim için kendimi son derece ayrıcalıklı hissediyorum."