Gisele Bündchen: 2021 Bana Çok Şey Öğretti
ÜNLÜ STİLİ

Gisele Bündchen: 2021 Bana Çok Şey Öğretti

Brezilyalı model Gisele Bündchen, hayatı sörf yapmaya benzeterek, 2022’yi karşıladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Ocak 2022

Gisele Bündchen, 2021'in kendisine verdiği dersleri paylaştı ve geçen yılın kendisine çok şey öğrettiğini söyledi. 41 yaşındaki model Instagram hesabında şunları yazdı;

"2021 bana çok şey öğretti. Bazen okyanusun ortasında sörf yapıyormuş gibi hissettim. Sörf yapan herkes, bazen dengenizi kaybettiğinizi, düşüp battığınızı bilir. Hava almak için yüzeye çıkıyorsunuz ve sonra başka bir dalga kafanıza çarpıyor ve daha nefes almaya fırsat bulamadan sizi yüzeyin altına çekiyor. Çaresizliğe ve paniğe teslim olabilirsin oksijenin biter ya boğulursun! ya da umudu seçip sakin kalabilir ve dalga geçene ve su sakinleşene kadar vücudunun gevşemesine izin verebilirsin.

Hayatın zorlukları aynı. Hepimiz onlarla yüzleşmek zorundayız. Bazen, bizi tekrar test etmeyi bekleyen bir başkasını bulmak için bir meydan okumadan kurtulmuş gibi görünüyoruz. Tıpkı sörfte olduğu gibi, her şeyin geçtiğini hatırlayarak zihnimizi duraklatıp sakinleştirmeyi ve bedenlerimizi gevşetmeyi hatırlamamız gerekir ve zor zamanlardan her zaman yeniden çıkabilir, bir sonraki dalgaya geçmeden önce ihtiyacımız olan oksijeni alabiliriz."

Tom Brady ile evliliğinden 2 çocuğu olan süpermodel "Caio Fernando Abreu, "Hiçbir şey sonsuza kadar sürmez, ne acı ne de sevinç. Hayattaki her şey öğrenmektir. Hayattaki her şey kendini aşar." İşte bu kesinlikle, ebedi bir çırak olarak ve minnet dolu bir kalple, hayatın bana öğretmek için beklediği her şeyi deneyimlemeye hazır 2022'ye başlıyorum. Hepimize çok sevgi ve ışık. Amin." diye ekledi.