Prens Harry ve Meghan Markle Yeni Malikanelerini Satıyor
ÜNLÜ STİLİ

Prens Harry ve Meghan Markle Yeni Malikanelerini Satıyor

Prens Harry ve eşi Meghan Markle 18 ay önce taşındıkları Santa Barbara'daki malikanelerini satmak istiyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Ocak 2022

Prens Harry ve Meghan Markle, 2020'nin başlarında kraliyet ailesinden ayrıldıklarını duyurduklarında birçok kişiyi hayrete düşürdü Kraliyet görevlerini geride bıraktıktan kısa bir süre sonra, Sussex Dükü ve Düşesi Los Angeles'a taşındı. Ancak bu uzun sürmedi ve ikili daha sonra Santa Barbara'ya yerleşti.

Mirror UK, kaynaklara atıfta bulunarak, Sussex Dükü Prens Harry ve Düşesi Meghan Markle'ın 2020'de kıdemli kraliyet olarak istifa ettikten sonra taşındıkları dokuz yatak odalı Montecito meskenlerini satmayı ciddi olarak düşündüklerini bildirdi. Kraliyet ailesi evi Haziran 2020'de satın aldı.

Malikanede dokuz yatak odası, 16 banyo, özel bir oyun alanı, kütüphane, ofis, spa, sinema odası, oyun odası, şarap mahzeni ve beş arabalık bir garaj bulunuyor. Ayrıca gül bahçeleriyle çevrili ve iki yatak odası ve iki banyosu olan bir misafirhaneye sahip.

Kaynak, Meghan ve Harry'nin oğulları Archie ile Montecito'daki evlerine taşındıktan yaklaşık 18 ay sonra diğer evleri incelemeye başladıklarını iddia etti.

Meghan ve Harry California'daki lüks evlerini satmak istiyorlar, ancak çift kraliyet statüleri nedeniyle evi satmak için listelemeye isteksiz. Çift, konutlarını yalnızca fonları onaylanmış ciddi alıcılara gösteriyor.

Meghan ve Harry'nin ayrıca Ellen DeGeneres, Oprah Winfrey ve Tom Cruise gibi bazı ünlü komşuları var.

Kraliyet çifti muhtemelen mahallede veya yakınlarda yeni bir ev satın alacak.