Harry Potter Özel Bölümde Yanlış Emma'nın Fotoğrafı Kullanıldı
ÜNLÜ STİLİ

Harry Potter Özel Bölümde Yanlış Emma'nın Fotoğrafı Kullanıldı

Harry Potter özel bölümünde hata: Emma Watson yerine Emma Roberts'ın fotoğrafı kullanıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Ocak 2022

Yeni yılın ilk gününde HBO Max'in hazırladığı Harry Potter özel bölümü yayınlandı. Bu keyifli buluşmada yapılan bir karışıklık kurgucuların aksine hayranların gözünden kaçmadı.

Seride Hermione Granger'a hayat veren Emma Watson geçmiş yıllardan bahsederken ekranda bir çocukluk fotoğrafı yer alıyordu. Ancak fotoğraftaki kişi bir başka Emma'ydı.

Emma Roberts'ın 2012 yılında profilinde paylaştığı çocukluk fotoğrafı yeniden gündeme gelerek yorum yağmuruna tutuldu. HBO Max ise yanlışlığı kabul ederekdüzeltilmiş haliyle bölümün yeniden izleyiciyle buluşacağını duyurdu.

İki saatlik özel "Harry Potter 20. Yıldönümü: Hogwarts'a Dönüş", 1 Ocak'ta yayınlandı ve orijinal kadronun neredeyse tüm üyeleriyle, her şeyin yirmi yıl önce başladığı Warner Bros Studios setlerine geri dönerken nostaljik bir buluşma sundu. Harry Potter ve Felsefe Taşı Kasım 2001'de sinemalarda gösterime girdi ve tüm seri, Ölüm Yadigârları Bölüm 2'nin 2011'de gösterime girmesiyle son buldu.

Serinin geleceğine dair ise devam filminin devamı olan Fantastik Canavarlar üçüncü filminin prömiyeri 15 Nisan 2022'de yapılacağını duyuralım.