Chris Noth'un Sahneleri Final Bölümünden Çıkarıldı
ÜNLÜ STİLİ

Chris Noth'un Sahneleri Final Bölümünden Çıkarıldı

Cinsel saldırı suçlamaları ardından Chris Noth'un And Just Like That'in final bölümündeki sahneleri çıkarıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Ocak 2022

And Just Like That'in yayınlanmaya başlamasıyla birlikte pek çok kadın Chris Noth tarafından cinsel saldırıya uğradıkları itirafında bulunmuştu. Dizinin ortaya çıkan set fotoğraflarına baktığımızda ise aslında Mr. Big'in yedi bölüm boyunca izleyeceğimiz şekilde yapıma dahil edildiği biliniyordu. Ancak yapımcılar, final bölümü de dahil olmak tüm bu bölümlerdeki Mr. Big sahnelerini hikayeyi kesintiye uğratacak değerde olmamaları nedeniyle kaldırdı.

Sex and The City dizisinin başroldeki 3 kadın oyuncusu, Mr. Big karakterini canlandıran Chris Noth'u cinsel saldırı ile suçlayan kadınlara destek veren ortak bir açıklama yaptı.

Dizinin ana karakterlerini oynayan Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ve Kristin Davis, sosyal medya hesaplarından paylaştıkları açıklamada rol arkadaşları Noth hakkındaki iddialardan "derin bir üzüntü" duyduklarını belirtti.

İddialar, HBO Max'in yeni başlayan "And Just Like That"in yayınlandığı dönemde ortaya atıldı.

Hollywood Reporter dergisinde Perşembe günü yayımlanan bir haberde iki kadın, yıllar önce Noth'un kendilerini tecavüz ettiğini öne sürdü. Zoe ve Lily takma adlarıyla dergiye konuşan kadınlar Noth'un kendilerine nasıl cinsel saldırıda bulunduğunu anlattı.

HBO yapımı yeni sezonun yayımlanmasından iki hafta sonra, dizinin üç kadın yıldızı, Noth'u cinsel saldırıyla suçlayan kadınların yanında olduklarını belirten bir ortak açıklamayı sosyal medya hesaplarından paylaştı. Açıklamada, "Bunu yapmanın çok zor olduğunu tahmin ediyoruz ve onları takdir ediyoruz" denildi.