Kate Middleton'ın 40. Yaş Günü Özel Fotoğraflarla Kutlandı
ÜNLÜ STİLİ

Kate Middleton'ın 40. Yaş Günü Özel Fotoğraflarla Kutlandı

Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın 40. yaşı için Kensington Sarayı yeni fotoğraflar yayınladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Ocak 2022

Kensington Sarayı, Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın 40. yaşını fotoğrafçı Paolo Roversi tarafından çekilen üç özel portre ile kutladı.

Fotoğraflar, geçen yıl Kasım ayında, Cambridge Düşesi'nin yakın zamanda Prens William ile kraliyet nişanı için ziyaret ettiği Londra Kraliyet Botanik Bahçeleri'nde çekildi.

Middleton'ın her bir fotoğrafta; kloş etekli kırmızı tek kollu elbise, omuzları fiyonklu tül elbise ve beyaz şifon bir elbise olmak üzere Alexander McQueen'den özel tasarım elbiseler tercih etti. Düşes, İngiliz moda evi ile uzun bir çalışma geçmişine sahip ve genellikle önemli kraliyet etkinlikleri için markadan parçalar giyer. McQueen kreatif direktörü Sarah Burton, 2011 yılında Kate'in gelinliğini de tasarlayan isimdi.

Düşes, portrelerde takmak için önemli mücevherler de seçti: kırmızı elbise, Kraliçe'den ödünç alınan bir çift antik elmas küpe ile stillendirilirken, omuzları açık beyaz elbise, bir zamanlar Prenses Diana'ya ait olan elmas ve inci damla küpelerle eşleştirildi.

Tek renkli görüntüleri, dramatik ışık ve gölge kullanımıyla tanınan İtalyan moda fotoğrafçısı Paolo Roversi, düşesi çekmek için Paris'ten Londra'ya geldi. Roversi, Bazaar.com'a verdiği demeçte, "Majesteleri Cambridge Düşesi'nin portresini çekmek benim için gerçek bir onurdu ve saf bir sevinç anıydı. Sıcaklığı ve samimi karşılamasından etkilendim, ruhunun güzelliğini yansıtan parlayan gözleri ve kalbinin cömertliğini gösteren gülümsemesi beni büyüledi. Benim için derin ve zengin bir deneyimdi, unutulmaz bir andı. Harika bir insanla tanıştım, pozitif enerjisiyle tüm dünyaya umut getirebilecek bir insan." dedi.

Fotoğraflar sadece Kate'in 40. doğum gününü kutlamak için kullanılmayacak, aynı zamanda Kate'in patronu olduğu Ulusal Portre Galerisi'nde kalıcı olarak sergilenecek. Ulusal Portre Galerisi tarafından yürütülen ve ünlü yüzlerin her biri için önemli yerlerde çekilen özel portrelerinden oluşan "The Coming Home" sergisinin parçası olarak gösterilecek.

Portreler aynı zamanda her kişi için önemli olan yerlerde sergilenecek ve Ulusal Portre Galerisi yenilenmekte ve Birleşik Krallık'taki kasaba ve şehirlerdeki insanlara yerel bölgelerindeki ünlü eserleri görme şansı verecek. Cambridge Düşesi'nin üç portresi, 2022 boyunca onun için özel anlamı olan üç yerde sergilenecek: memleketi Berskhire, İskoçya'daki St Andrew's Üniversitesi ve evlendikten sonra Prens William ile ilk kez yaşadığı Galler'deki Anglesey.

Kraliyet ailesinin doğum günlerini, yıldönümlerini ve özel günleri kutlayan portreler yayınlaması adettendir. Kendisi de hevesli bir fotoğrafçı olan Kate, düzenli olarak ailesinin ve üç küçük çocuğunun - Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis - fotoğraflarını çekiyor.