Megan Fox ve Machine Gun Kelly Nişanlandı
ÜNLÜ STİLİ

Megan Fox ve Machine Gun Kelly Nişanlandı

Megan Fox ve Machine Gun Kelly evleniyor!

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Ocak 2022

Oyuncu Megan Fox ile sevgilisi şarkıcı Machine Gun Kelly sosyal medyadan nişanlandıklarını duyurdu. Müzisyen evlilik teklifi yaparken pullu siyah beyaz çizgili bir süveter giyerken, Fox siyah bir üst ve uyumlu bir maksi etekle görüldü. Kelly, Fox'a bir banyan ağacının altında evlenme teklif etti ve bu, Fox'a göre çift için özel bir anlam taşıyordu.

Fox, video klibin yanında "Temmuz 2020'de bu banyan ağacının altına oturduk. Sihir istedik. Bu kadar kısa, çılgın bir zaman diliminde birlikte yaşayacağımız acıdan habersizdik. İlişkinin bizden gerektireceği iş ve fedakarlıklardan habersiz ama aşk sarhoşu. Ve karma." diye yazdı.

Aktris, "Bir buçuk yıl sonra, cehennemde birlikte yürüdükten ve hayal ettiğimden daha fazla gülerek, onunla evlenmemi istedi. Ve bundan önceki tüm yaşamlarda olduğu gibi ve bundan sonraki tüm yaşamlarda olduğu gibi evet dedim…" diye ekledi.

Machine Gun Kelly, nişanlısı için tasarladığı biri beyaz, biri zümrüt olmak üzere iki armut biçimli pırlantadan oluşan yüzüğü paylaştı. "Evet, bu hayatta ve her hayatta. Aşık olduğumuz dalların altında, benimle evlenmesini istemek için onu geri getirdim. Geleneğin tek bir yüzük olduğunu biliyorum, ama onu Stephen Webster ile iki tane olacak şekilde tasarladım: zümrüt (onun doğum taşı) ve elmas (benim doğum taşım), aynı ruhun iki yarısı olarak bir araya gelen ve aşkımız olan belirsiz kalbi oluşturan iki manyetik diken bandına yerleştirilmiş." dedi.

Megan Fox, 10 yıl evli kaldıktan sonra 2020 yılında Austin Green'den boşanmıştı. Fox ile Green'in Noah (9), Bodhi (7), Journey (5) isimli 3 çocuğu bulunuyor.