Rihanna ile A$AP Rocky'den Bebek Sürprizi
ÜNLÜ STİLİ

Rihanna ile A$AP Rocky'den Bebek Sürprizi

Moda ve müzik ikonu Rihanna, sevgilisi ASAP Rocky ile ilk çocuklarını beklediklerini doğruladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Şubat 2022

Rihanna ilk bebeğine hamile! Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın bir süredir hamile olduğu konuşuluyordu. Rihanna ve sevgilisi ASAP Rocky, New York Harlem'de el ele yürürken objektiflere yansıdı. People tarafından ortaya çıkarılan karelerde Rihanna'nın belirgin karnı ile verdiği pozlar hamileliği doğruladı.

Şarkıcı, karnının üzerinde açılan pembe bir vintage Chanel şişme kaban giydi ve görünümünü vücut takıları ile Vetements soluk kot pantolonlarla tamamladı. Bu arada Rocky, örgü bir kapüşonlu üst ve siyah deri pantolonun üzerine bir kot Carhartt ceket giyiyordu.

Rihanna ve A$AP Rocky, yıllarca yakın arkadaş olduktan sonra 2020'de ilişkilerine başladı. Çift, Rihanna'nın şu anda feshedilmiş Fenty moda markasının Urban Luxe kategorisinde kazandığı 2019 Moda Ödülleri de dahil olmak üzere birçok kırmızı halıda boy gösterdi.

Çift, Rihanna'nın büyük boy, siyah bir Balenciaga palto ve buna uygun bir mücevher süslemeli şapka giydiği, ASAP Rocky'nin ise siyah bir takım elbise üzerine ERL tarafından hazırlanan çok renkli kapitone atkı taktığı ünlü MET Gala'da da birlikte görüntülendi.

Çift, bebeklerinin ne zaman doğacağını veya cinsiyetini henüz açıklamadı.