Jennifer Lopez'in Kıyafet Maratonu Başladı
ÜNLÜ STİLİ

Jennifer Lopez'in Kıyafet Maratonu Başladı

Yakında vizyona girecek olan Marry Me filminin basın turuna başlayan Jennifer Lopez'i her gün yeni şık bir kıyafetle görebiliriz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Şubat 2022

Jennifer Lopez'in Marry Me basın turu tüm hızıyla devam ediyor ve oyuncu gününe New York'ta iki basın durağı yaparak, iki farklı görünümle başladı. "Marry Me" filminin yıldızı, Amerikalı şarkıcı, oyuncu ve ikon Jennifer Lopez, "The Today Show"a Fendi Kış Kapsülü Koleksiyonu'ndan mermer baskı kaban, elbise ve Peekaboo çantası ile katıldı.

Başka bir durakta, tamamen yılan derisi giydi, siyah beyaz yılan derisi bir ceket, elbise, tayt ve topuklu ayakkabılarla görüldü.

Lopez , Ben Affleck ile yeniden alevlenen romantizmi hakkında bu hafta başında yayınlanan kapak hikayesi için People ile konuştu. "Aşkın her şeye hükmettiğine dürüstçe inanıyorum. Aşk her zaman her şeyi fetheder; ilişkiler, çocuklar, iş, iş ilişkileri." dedi. "Her şey ne kadar sevgi dolu, açık ve kabullenebileceğinizle ilgili. Bir şeyler hakkında bir egoya sahip olmamak ve sadece tüm iyiyi kucaklamak, her zaman olumluya bakmak. İyi ve sağlıklı bir ilişki içinde olduğunuzda, bundan herkes yararlanır. Herkes." dedi.

Özellikle Affleck ile, "Mutlu ve sevgi dolu bir ilişki içinde olduğum için kendimi çok mutlu ve şanslı hissediyorum ve bunu korumak ve güvende tutmak için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Bunu hak ediyor, gerçekten. ... Onu kutsal tutuyoruz" diye ekledi.