Rihanna Büyüyen Karnını Paylaştı
ÜNLÜ STİLİ

Rihanna Büyüyen Karnını Paylaştı

ASAP Rocky ile birlikte ilk bebeğini bekleyen Rihanna, büyüyen karnını paylaştı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Şubat 2022

Hamileliğini ortaya çıkaran fotoğrafların yayınlanmasından bu yana ilk kez Rihanna, hamile karnının göründüğü fotoğrafı Instagram'da paylaştı.

Tatlı fotoğraf, Rihanna'nın banyoda poz verirken, turuncu ve deniz mavisi bir forma elbiseyi Prada eldivenli elleriyle (bu ayın başlarında eski bir Jean Paul Gaultier paltoyla giydiği bir kıyafet) büyüyen karnına bakmak için kaldırdığını gösteriyor.

Geçtiğimiz günlerde Rihanna'nın kış stili olarak tanımladığımı şey meğerse Rihanna'nın hamilelik stiliymiş! Oversize trendini benimsediğini düşündüğümür yıldız, karnını gizlemek için bol kıyafetler tercih ediyordu!

Aralık 2020'de çıkmaya başladığı bildirilen çift, daha önce ebeveyn olma arzularından bahsetmişti.

2019'da Essence ile yaptığı kırmızı halı röportajı sırasında Rihanna, "Ben bir Siyah kadınım. Siyah bir kadından gelen, Siyah bir kadından gelen, Siyah bir kadından gelen Siyah bir kadından geldim ve bir Siyah kadın doğuracağım. Ben buyum. Ruhum ve DNA'mda kim olduğumun özü bu." Kendi annesini, "hayattaki engellerin üstesinden nasıl gelineceğinin inanılmaz bir örneği" olarak gördüğünü açıkladı. Eminim annesi ona bunu öğretti ve ben de böyle olacağım. Kusursuzuz, özeliz, ve dünya bununla uğraşmak zorunda kalacak."

Rocky de geçen yıl GQ'ya babalık olasılığından bahsetti , "Eğer bu benim kaderimdeyse, kesinlikle. ... Sanırım inanılmaz, dikkat çekici, genel olarak harika bir baba olurdum. Çok uçarı bir çocuğum olurdu. Çok. Çok. "