Jennifer Lopez Beyaz Mini Elbiseyle Gelin Enerjisi Veriyor
ÜNLÜ STİLİ

Jennifer Lopez Beyaz Mini Elbiseyle Gelin Enerjisi Veriyor

Jennifer Lopez ile Ben Affleck, Marry Me'nin Los Angeles özel gösterimine birlikte katıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Şubat 2022

Sevgililer Günü'nün çok yakında olduğuna dair herhangi bir hatırlatmaya ihtiyacınız varsa, Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in aşkın ölmediğini kanıtlamasına izin verin.

Çift, J.Lo'nun 11 Şubat'ta vizyona girecek olan en yeni romantik komedi dizisi Marry Me'nin kırmızı halı galasında birlikte katıldı.

Dünyaca ünlü yıldız özel gösterim için, Giambattista Valli'nin Love koleksiyonundan muhteşem bir uzun kollu mini elbiseyle Büyük Gelin Enerjisi vererek filmin temasına uygun giyinmiş görünüyordu. Tulip elbise, belden dışa doğru uzanan yapılandırılmış bir eteğe sahip yakadan etek ucuna kadar narin dantellere sahipti.

Jimmy Choo'dan ışıltılı topukluluklarla giydiği elbiseyi Dolce & Gabbana'dan çiçekli kristal bir el çantası ve Dior'dan pembe elmas küpelerle eşleştirdi.

Marry Me'de J.Lo'nun yanı sıra Owen Wilson ve Maluma da yer alıyor. Filmde süperstar Kat Valdez (Lopez), nişanlısı müzik ikonu Bastian (Maluma) ile izleyiciler önünde evlenmeden sadece birkaç dakika önce onu aldattığını öğreniyor. Ve Kat, bir izleyici olan boşanmış matematik öğretmeni Charlie Gilbert (Wilson) ile aniden evlenmeyi seçiyor.

Resmi özet, "Dürtüsel bir tepki olarak başlayan şey, beklenmedik bir romantizme dönüşüyor" diyor. "Fakat güçler onları ayırmak için bir araya geldikçe, evrensel soru ortaya çıkıyor: Bu kadar farklı dünyalardan iki insan, aralarındaki uçurumu kapatıp her ikisinin de ait olduğu bir yer inşa edebilir mi?"