Rihanna'nın Hamilelik Stili
ÜNLÜ STİLİ

Rihanna'nın Hamilelik Stili

Anne olmaya hazırlanan Rihanna, markası Fenty Beauty’nin etkinliğine katıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Şubat 2022

İlk bebeğini kucağına almayı bekleyen Rihanna, Los Angeles'ta Fenty Beauty etkinliğine ev sahipliği yaptı. 33 yaşındaki yıldıza, etkinlikte sevgilisi ASAP Rocky'de eşlik etti.

Geçtiğimiz hafta hamileliğini duyuran Rihanna'nın o günden bu yana farklı hamilelik stilini ilgiyle takip ediyoruz. Fenty Beauty'nin "F Club" partisine de yine oldukça "Rihanna" bir kıyafetle katıldı. The Attico imzalı pantolon ve üst kıyafetinden büyüyen karnı da belli oluyordu.

Güzellik markalarının yanı sıra Rihanna'nın Savage x Fenty giyim markası, bu yıl ülke genelinde beş amiral mağaza açmaya hazırlanıyor. Forbes'a göre Savage X Fenty, bu yılın ilk üç ayında Los Angeles, Houston, Philadelphia ve Virginia'da mağazalar açacak ve yıl boyunca toplam 10 mağaza açılışı planlanıyor.

TESCİLLİ MİLYARDER

şöhretini borçlu olduğu müzik piyasasına ara verip moda alanına yönelen Rihanna, bu konuda da kısa sürede şaşırtan bir başarı elde etti. Barbados doğumlu şarkıcı, 2021 yılının Ağustos ayında Oprah Winfrey'den sonra eğlence dünyasının en zengin kadın yıldızı unvanını da ele geçirdi. Müzik çalışmalarını geri plana itip moda alanına yönelen Rihanna'nın iç çamaşırı markasının geçen yılın başlarında 1 milyar dolarlık değere ulaştığı açıklanmıştı. Uzun süredir en çok kazananlar listelerinde yer alan Rihanna böylece yeni bir rekora imza atmış oldu. Rihanna, kadın giyim markası Fenty'yi, pandemide zarar ettiği gerekçesiyle kapatma kararı almıştı. Tam herkes onun artık moda alanında iflas ettiğini düşünürken, ünlü yıldızın iç çamaşırı markası Savage X Fenty yüzde 150 büyüdü. Rihanna da şimdi bir yandan hamileliğinin keyfini çıkarırken bir yandan da iş dünyasında elde ettiği başarıyı kutluyor.

HAMİLELİĞİ BÖYLE İLAN ETTİLER
Rihanna ve yıllarca arkadaşı olan sonra da romantik bir ilişki yaşamaya başladığı ASAP Rocky, önceki gün New York'un Harlem bölgesinde el ele yürürken görüntülendi. Boynuna bir dizi renkli boncuk takan Rihanna, pembe renkli montunun önünü açıp, giderek büyüyen karnını gözler önüne serdi. Böylece, hakkında bir süredir devam eden "hamile" söylentilerine de son noktayı koymuş oldu.