Jennifer Lopez, Ben Affleck'ten Aldığı Sevgililer Günü Hediyesini Paylaştı
ÜNLÜ STİLİ

Jennifer Lopez, Ben Affleck'ten Aldığı Sevgililer Günü Hediyesini Paylaştı

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Sevgililer Günü'nü erken kutladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Şubat 2022

Jennifer Lopez, erkek arkadaşı Ben Affleck'in Marry Me film müziği şarkısı "On My Way" için kişiselleştirilmiş bir müzik videosu hazırladığını açıkladı. J.Lo, Affleck'in nostaljik videoyu kendisi için "erken bir Sevgililer Günü hediyesi olarak" hazırladığını söyledi.

Klipte, çiftin 2002 ve 2004 yılları arasındaki ilk birlikteliğinden görüntüler, orijinal müzik videosunun yanı sıra hem Lopez hem de Affleck'in bazı çocukluk resimleri yer alıyor. Gösterilen klasik Bennifer 1.0 anlarından bazıları, Affleck'in "Jenny from the Block" müzik videosundaki anlarını ve 2003 Gigli galasını içeriyor.

Şarkıcı hayranlarına videonun "çok özel ve kişisel" olduğunu söyledi. "İzlemek bana gerçek aşkın yolculuğunu, beklenmedik kıvrımları ve dönüşleri ve gerçek olduğunda, aslında sonsuza kadar sürebileceğini düşündürdü" diye yazdı. "Bu ciddi anlamda kalbimi eritti."

Yıldızlar, 2004'te önceki ilişkilerini bitirdikten sonra 2021 baharında ilişkilerini yeniden alevlendirdiler. O zamandan beri ayrılmaz oldular ve projelerinin galalarında birbirlerini desteklediler. Bu haftanın başlarında çift, Lopez'in Giambattista Valli'nin Aşk Koleksiyonu'ndan bir mini elbiseyle oldukça gelin göründüğü Marry Me'nin kırmızı halı galasında sevilen bir görünüme kavuştu.