Naomi Campbell Kızı Hakkında İlk Kez Konuştu
ÜNLÜ STİLİ

Naomi Campbell Kızı Hakkında İlk Kez Konuştu

Naomi Campbell, kızına sahip olmanın "Şimdiye kadar yaptığı en iyi şey" olduğunu söylüyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Şubat 2022

Naomi Campbell, bir anne olarak hayatı hakkında daha fazlasını paylaşmaya hazır.

Süpermodel, Mayıs 2021'de bir kız çocuğunu sevinçle karşıladığını duyurduğunda herkesi oldukça şaşırttı. Şimdi, British Vogue ile yeni bir röportajda Campbell, kızının büyüyen kişiliğinden yaklaşmakta olan anneliğini nasıl bir sır olarak sakladığına kadar, yeni doğan bebeğini büyütmekle ilgili yeni ayrıntıları açıkladı. (Bebeğiyle birlikte dergibib kapağında yer alıyor.)

"BU HAYAL EDEBİLECEĞİM EN BÜYÜK MUTLULUK"

51 yaşındaki model, "Bir gün anne olacağımı hep biliyordum, ama bu hayal edebileceğim en büyük mutluluk. Ona sahip olduğum için şanslıyım ve bunu biliyorum" dedi ve bazı arkadaşlarına bebek sahibi olmaya teşvik ettiğini de sözlerine ekledi. "Hepsine söylüyorum, yapın! Tereddüt etmeyin!"


Campbell anne olduğunu paylaştığı bu fotoğrafla duyurmuştu.

"EVLATLIK DEĞİL O BENİM ÇOCUĞUM"

Kızının gelişinin hikayesini de içerecek bir anı kitabı yazmayı planlayan Campbell, "Bir yandan ona sahip olduğumu bilen insanların sayısını sayabilirim. Ama o hayal edebileceğim en büyük nimet. Bu şimdiye kadar yaptığım en iyi şey." Kızının doğumunun ayrıntıları büyük ölçüde bilinmese de model, "O evlat edinilmedi, o benim çocuğum" dedi.

Campbell'ın çevresindeki küçük kızıyla tanışanlardan bazıları, 90'lı yıllarda podyumları yöneten güçlü isimler Cindy Crawford ve Christy Turlington. Campbell, Crawford, Turlington ve Linda Evangelista ile olan kardeşliğini "Evet, bir grup sohbetimiz var" dedi. Crawford, Campbell'ın küçüğüyle ilk kez o birkaç günlükken tanıştı, Turlington ise o iki haftalıkken onu ziyaret etti.

Campbell'a Fransa, Katar ve Los Angeles uçuşlarında katılmış olan kızı da mükemmel bir seyahat arkadaşı gibi görünüyor. "Şanslıyım ki küçüğüm benim gibi seyahat etmeyi seviyor. O iyi bir kız: çok iyi uyuyor, neredeyse hiç ağlamıyor ve bana yaşına göre çok uyanık olduğu söylendi. El sallamaya başladı, bu eğlenceli. Çok gülüyor. Neredeyse konuşuyor." dedi.

Campbell, kızının kişiliği hakkında şunları ekledi: "Işığı seviyor. O meraklı. Herkese bakıyordu insanların tam gözlerinin içine ve çok uzun bir süre bakıyor. Hepsini içine alıyordu... Yine bir çocuk gibiyim. Tekerlemeleri yeniden yaşıyorum, oynuyor ve dünyada kaç tane harika yeni oyuncak olduğunu keşfediyorum! Ve bebekler! Hayal bile edemediğim şeyler."

Devam etti, "Kızım önce gelir. Yaptığım her şeyi onun için yapıyorum - hepsi bu. Tamamen özverili, değil mi?"