Britney Spears 15 Milyon Dolarlık Kitap Anlaşması İmzaladı
ÜNLÜ STİLİ

Britney Spears 15 Milyon Dolarlık Kitap Anlaşması İmzaladı

Britney Spears her şeyi anlatan anlatan anı kitabı için 15 milyar dolarlık anlaşma imzaladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Şubat 2022

Britney Spears'ın yaklaşan düğünü yanı sıra bundan sonra ne yapacağını merak eden hayranlarına şunu söyleyebilir ki görünüşe göre hayat hikayesini anı kitabı olarak yazacak.

Pop yıldızının, Simon & Schuster yayınevi ile 15 milyon dolar değerinde bir anı kitabı için bir kitap anlaşması imzaladığı bildirildi. People'a göre, birden fazla satış noktası anlaşmayı onaylamış olsa da, Page Six'in bildirdiğine göre, Spears'ın ekibi ve Simon & Schuster, yorum taleplerine yanıt vermedi.

Anı kitabının haberi, bir California yargıcının geçen kasım ayında 13 yıl boyunca babasının vasiliği altında yaşayan yıldızı bağımsızlığa kavuşturmasından üç ay sonra geldi.

Speras, yasal düzenlemenin sona ermesinden bu yana ailesinden uzaklaşması konusunda açık sözlüydü ve babası Jamie Spears'ın kişisel, profesyonel ve finansal meseleleri üzerinde kontrol sahibi olduğu sırada kendisine nasıl davranıldığına dair birkaç yeni iddiayı paylaştı. Vasiliğin sona ermesine rağmen yasal ücretlerini ödemeye devam etmesini isteyen babasıyla hala yasal savaşlara karışmış durumda.

Haziran 2021'deki duygusal mahkeme konuşmasından bu yana şarkıcının mücadelesi, vasilik sistemindeki olası suistimaller hakkında ulusal bir tartışma başlattı. Yıldız, bir vasi altında benzer sert deneyimler yaşayan başkalarının savunma planlarını paylaştı. Mahkeme kararından günler sonra, kendi çektiği bir Instagram videosunda "kurban olmak için burada olmadığını" açıkladı.