Lady Gaga ve Bradley Cooper Yeniden Bir Arada
ÜNLÜ STİLİ

Lady Gaga ve Bradley Cooper Yeniden Bir Arada

Lady Gaga ve Bradley Cooper, 2022 SAG Ödülleri'nde yeniden bir araya geldi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Mart 2022

Lady Gaga ve Bradley Cooper aşk söylentilerini ateşledikleri 2019 Oscar Ödül Töreni'nden bu yana ilk kez bir organizasyonda yan yana görüntülendiler. A Star is Born filminde başrolleri paylaşan ve her ödül töreni ile kırmızı halıda birbirlerine aşık oldukları düşünülen ikili filmin tanıtım turu sonrasında kendi yollarına gitmişti.

Ünlü şarkıcı ile aktör Screen Actors Guild Awards'ta yeniden bir araya geldi. Sarılıp birbirleriyle konuşan ikilinin sohbeti kameralara takıldı.

Cooper, kasım ayında Lady Gaga ile olan bağlarından bahsetti ve 2019 Oscar töreninde birlikte canlı şarkı söyleme konusundaki korkularını yönetmeye yardımcı olmak için filmden bir sahne gibi ortaya koyuyormuş gibi olmasını istediğini açıkladı. Cooper, "Yalnızca kişisel bir bakış açısı kaygı düzeyini azaltır" dedi. "Filmdeki o sahnede birbirlerine aşık oluyorlar. Binlerce insanın önünde bir sahnede başlarına gelen o patlama anı... İkimiz de seyircilere dönük taburelerde olsaydık çok garip olurdu." A Star Is Born'u çekerken Gaga'nın yeteneğinden ve iş ahlakından ilham aldığını da sözlerine ekledi.

Gaga da Oscar performanslarının kendisinde yarattığı romantizm söylentilerine değinmişti; "Yani, bir aşk hikayesi yaptık. Benim için, bir oyuncu ve aktris olarak elbette insanların bizim aşık olduğumuza inanmasını istedik. Ve insanların Oscar'da bu sevgiyi hissetmelerini istedik. O kameranın merceğinden ve izlenen her televizyona gitmesini istedik. Ve bunun üzerinde çok çalıştık, günlerce çalıştık. Her şeyin haritasını çıkardık bir performans olarak düzenlendi."