Rihanna, Gucci ve Off-White Şovlarının Ön Sırasında
ÜNLÜ STİLİ

Rihanna, Gucci ve Off-White Şovlarının Ön Sırasında

Karnı burnunda Rihanna, Milano'da Gucci defilesine katıldıktan sonra Off-White için Paris'e uçtu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Mart 2022

Virgil Abloh'un ölümünden sonra gerçekleşen ilk Off-White defilesini ön sıradan izleyenler arasında Rihanna'da vardı. Geçtiğimiz ay hamile olduğunu açıklayan Rihanna, Off-White defilesine sevgilisi ASAP Rocky ile katıldı. Paris Fashion Week kapsamında gerçekleşen Off-White defilesini ön sıradan izleyen Rihanna, 25 Şubat'ta Milano'da düzenlenen Gucci defilesine de katılmıştı.

Rihanna, Gucci şovuna PVC ve dantel kısa bluzunun üzerine mor suni kürkten bir puf giymişti, A$AP monogramlı bir Gucci evrak çantasını taşıyordu. Modanın favori çifti, Milano'nun ardından 2022 Sonbahar Off-White defilesine katılmak için Paris'e uçtu.

Rihanna ve ASAP Rocky Gucci defilesinde

Hamile şarkıcı, kayışlı sandaletleri ve üstüne atılmış kürklü bir kabanla şeftali rengi deri mini elbisesiyle kişisel tarzına olan bağlılığını bir kez daha gösterdi.

Paris'teki Off-White defilesindeki kalabalık, rahmetli Virgil Abloh'un moda üzerindeki sismik etkisinin bir yansımasıydı. Markanın Kasım ayında vefat eden kurucusu, Idris ve Sabrina Elba'nın Pharrell Williams ile sohbet ederken görüntülendiği ve süper model (ve eski Fransız First Lady) Carla Bruni'nin ön sırada futbolcu Paul Pogba'ya katıldığı bir sunumda onurlandırıldı.


Off-White defilesinde

Süper modellerden bahsetmişken, podyumda hem orijinal hem de yeni nesil en az bir düzine vardı. Naomi Campbell, Cindy Crawford, Helena Christensen ve Amber Valletta fırtına estiren 90'lar modellerini temsil ederken, Cindy'nin kızı Kaia Gerber, Kendall Jenner ve Hadid kardeşler de yürüdü.