Gigi Hadid'den Ukrayna ve Filistin'e Bağış
ÜNLÜ STİLİ

Gigi Hadid'den Ukrayna ve Filistin'e Bağış

Gigi Hadid, moda haftaları defilelerinden elde ettiği geliri Ukrayna ve Filistin'deki yardım çabalarına bağışlayacağını duyurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Mart 2022

Filistin asıllı Amerikalı model Gigi Hadid, defilelerden elde edeceği geliri, benzer savaş halini yaşayan Ukrayna ve Filistin'e bağışlayacağını açıkladı.

26 yaşındaki model instagram hesabından şu açıklamayı yaptı; "Belirli bir Moda Ayı programına sahip olmak, meslektaşlarım ve benim, tarihin yürek parçalayıcı ve travmatik zamanlarında sık sık yeni moda koleksiyonları sunmamız anlamına geliyordu. Çalışma programlarımızın çoğu üzerinde kontrolümüz yok, ancak bir şey için "yürümek" istiyoruz. Arkadaşım Mica Argañaraz'ın izinden giderek, Sonbahar 2022 gösterilerinden elde ettiğim geliri Ukrayna'daki savaştan zarar görenlere yardım etmek ve aynısını Filistin'de yaşayanları desteklemeye devam etmek için bağışlayacağıma söz veriyorum."

1,5 yaşında bir kız çocuğu anne olan Hadid, "Gözlerimiz ve kalplerimiz tüm insani adaletsizliklere açık olmalıdır. Siyasetin ötesinde, ırkın ötesinde, dinin ötesinde hepimiz birbirimizi kardeş olarak görelim. Günün sonunda, savaşın bedelini liderler değil, masum hayatlar ödüyor." dedi.

Ünlü model sözlerini "Ukrayna'dan ellerinizi çekin. Filistin'den ellerinizi çekin. Barış. Barış. Barış." diyerek tamamladı.