Rihanna Nasıl Bir Anne Olacağı Üzerine Konuştu
ÜNLÜ STİLİ

Rihanna Nasıl Bir Anne Olacağı Üzerine Konuştu

Rihanna üçüncü trimester deneyimi hakkında açılıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Mart 2022

Rihanna annelik içgüdülerinin devreye girdiğini hissediyor. Yeni bir röportajda, erkek arkadaşı A$AP Rocky ile ilk çocuğunu bekleyen süperstar ve Fenty patronu, annelik beklentileri ve hamileliğinin üçüncü üç aylık döneminde olma deneyimi hakkında konuştu.

Parıltısının Fenty Beauty ürünlerine mi yoksa hamileliğine mi bağlı olduğu sorulduğunda Rihanna, "El ele gidiyorlar. Hamilelik parıltısı var. Özellikle üçüncü üç aylık dönemde uyanıp, ah, giyinmem gerekiyor mu? diyorsun. Makyaj kesinlikle gerçek bir insan gibi hissetmenize yardımcı oluyor. Giyinmekten makyajınızı nasıl yapacağınıza kadar her şey bir meydan okuma. Ama zorlukları severim." diyor.

Rihanna ayrıca gelecekteki ebeveynlik tarzını Real Housewives realite TV serisinden Heather Dubrow ve Teresa Giudice ile karşılaştırdı. Şarkıcı, "Heather Dubrow anne olurken çok şık. Sadece çocuklarının kendileri olmalarına izin vermesini seviyorum" dedi. "Ve bu benim için gerçekten ilham verici. Ama Teresa [Giudice] çocukları hakkında oynamıyor. O çocukları için seni üzer. Ve bu bende çok yankı uyandırıyor çünkü böyle bir anne olacağımı hissediyorum. Bu konuda psikopat." ifadelerini kullandı.

"Çocuklarım hakkında konuşursan, biter" diye ekledi.