Harry Styles Yeni Albümü 'Harry's House'u Duyurdu
ÜNLÜ STİLİ

Harry Styles Yeni Albümü 'Harry's House'u Duyurdu

Eski One Direction yıldızı Harry Styles, "Harry's House" başlıklı üçüncü solo albümünü duyurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Mart 2022

Sonunda Harry Styles, 20 Mayıs'ta piyasaya sürülecek olan ve merakla beklenen üçüncü stüdyo albümü Harry's House'un adını duyurdu. Yeni proje 13 parça içerecek, birden fazla satış noktası bildirdi ve hayranlar albümü web sitesi aracılığıyla Spotify veya Apple Music'te önceden kaydedebilir.

Harry's House, Grammy adaylığı bulunan ikinci albümü Fine Line'ı çıkardıktan yaklaşık iki buçuk yıl sonra ve kendi adını taşıyan ilk albümünü yayınladığından yaklaşık beş yıl sonra gelecek.

Styles daha önce onun müzikal içgüdüleri ve albüm yapımı konusundaki duyarlılıkları hakkında bilgi vermişti. 2020'deki bir röportajda Variety'ye "[endüstrideki] insanlar daha yüksek düzeyde bir dinlemeyle çalıştıklarını hissediyorlar ve müzik hayranı olma açısından müzik yapmayı seviyorum" dedi.

Styles Harry's House'u 23 Mart'ta sosyal medyada kapak resmini yayınlayarak duyurdu. Kapakta, Molly Goddard'ın bahar 2022 hazır giyim koleksiyonundan geniş paça kot pantolon ve yakalı bir bluz giyen şarkıcı, baş aşağı minimalist bir oturma odasında duruyor. Bir elini beline koymuş, diğeri çenesini kaşıyor.

Albümün fragmanı, Styles'ın sarı bir ev cephesinin yavaşça arkasına çekildiği bir sahneye çıkmasıyla doruğa çıkmadan önce, vızıldayan bir synth parçasının üzerine çeşitli doğal ve kentsel görüntüleri serpiştiriyor.

Önümüzdeki ay şarkıcı, 2022 Coachella müzik festivalinde manşet olacak. Ayrıca Haziran'da Mitski, Wolf Alice ve Arlo Parks'ın özel konuklarını da katacağı uluslararası Love on Tour'a başlamaya hazırlanıyor.