Doja Cat Müziği Bıraktığını Söyledi
ÜNLÜ STİLİ

Doja Cat Müziği Bıraktığını Söyledi

Doja Cat, Paraguay'daki gösterisini iptal ettikten sonra müziği bıraktığını açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Mart 2022

Doja Cat, hayranlarına bir dizi hararetli tweet'te müzik endüstrisiyle işinin bittiğini söyledi.

Şarkıcı perşembe günü paylaştığı tweet'te "Bu benim için değil, ben çıkıyorum. Hepiniz kendinize iyi bakın." yazdı. O akşamın erken saatlerinde Brezilya'da bir şovu olan Doja Cat, onlara her şeyi vermediği için hayranlarından özür diledi.

"Brezilya'ya bu gece yeterince iyi bir şov verdiğimi sanmıyorum ve bunun için üzgünüm ama geldiğiniz için teşekkürler çocuklar sizi çook seviyorum ve tanrıya şükür yarın başka bir şovumuz var söz veriyorum daha iyi yapacağım." yazdı.

Konser, şiddetli sele neden olan bir fırtına nedeniyle Paraguay'daki gösterisini iptal etmek zorunda kaldıktan iki gün sonra geldi. Brezilya'yı övdükten sonra, Paraguaylı Twitter hayranları onu ülkelerini umursamamakla suçladı.

Hayranlar ayrıca onu Paraguay'daki Asunciónico festivalinin dışında ve otelinin dışında sadece onu görmek için yağmurda bekleyenlere selam vermediği için eleştirdi .

Doja, Twitter ileti dizisine "Üzgün değilim" yanıtını verdi. Hayranları ondan Paraguay'dan özür dilemesini istemeye devam ettiğinde, "devam ettiğini" ve "herkesin ona kızmasına izin vermeye" karar verdiğini söyledi. Ayrıca dünya turunu tamamladıktan sonra bir daha asla hayranlarıyla fotoğraf çekmeyeceğini tweetledi.

"Her şey benim için öldü, müzik öldü ve bunun için yaratıldığımı düşündüğüm için kahrolası bir aptalım, beni takip etmeyi bırak" diye yazdı.

Perşembe gecesi tweet'lerinin ardından Doja, Twitter adını "bırakıyorum" olarak değiştirdi ve bu sabah hayranlar, hala yorum yapıp yapmadığını merak ederken, adını "hala bırakıyorum" olarak değiştirdi.