Beyonce'nin Oscar Performansı Neden Canlı Değildi?
ÜNLÜ STİLİ

Beyonce'nin Oscar Performansı Neden Canlı Değildi?

Beyonce, 2022 Oscar Ödülleri'nde canlı performans sergilemek yerine banttan yayınla sahne aldı. Ünlü şarkıcı, performansıyla övgü toplasa da neden banttan yayın yapıldığı merak konusu oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Mart 2022

Ünlü şarkıcı Beyonce, 94. Oscar Ödülleri'nde sahne performansıyla övgü topladı. 40 yaşındaki Amerikalı sanatçı, King Richard filminden 'Be Alive' şarkısını Oscar seyircileri için seslendirdi. Ancak performansı canlı değil, önceden kaydedilmişti.

Beyonce'nin çekimleri geçen hafta Compton tenis kortunda yapılan klibi, Hollywood'daki Dolby Theatre'da düzenlenen 2022 Oscar Ödülleri gecesinin en çarpıcı gösterisi olarak yayınlandı.

Beyonce'nin, dansçıların, müzisyenlerin, hatta müzisyenlerin enstrümanlarının bile sarı renge büründüğü klipte Beyonce'nin canlı olarak söylediği şarkısı ve dansı büyük beğeni topladı.

Ünlü şarkıcının Oscar performansının canlı olmayışıyla ilgili konuşan ABC yöneticisi, Beyonce'nin performansını canlı olarak yapmak yerine neden önceden kaydetme kararı aldıklarını açıkladı. Kanal yetkilisi Rob Mills, Deadline'a yaptığı açıklamada, "Önceden kaydedildi. Çünkü gördüğünüz gibi Beyonce bu şarkı için gerçekten harika bir vizyona sahipti ve bence tercih, sadece hiçbir şeyin şansa bırakılmamasını sağlamak içindi" dedi.

En İyi Orijinal Şarkı dalında Oscar'a aday gösterilen Beyonce, törenin kırmızı halısında görünmedi. Beyonce, eşi Jay-Z ile birlikte törene herkesten sonra katıldı.

Performansıyla övgü toplayan Beyonce, Oscar'dan eli boş döndü. Genç şarkıcı Billie Eilish, James Bond filmi 'No Time To Die' şarkısıyla En İyi Şarkı Oscar'ını aldı. İlk kez Oscar'a layık görülen Eilish, bu ödülle Beyonce'yi geride bırakmış oldu.