Kristen Stewart Oscar Kıyafeti Hakkında Konuştu
ÜNLÜ STİLİ

Kristen Stewart Oscar Kıyafeti Hakkında Konuştu

Kristen Stewart, Oscar'a kısa bir şort takım elbiseyle katılırken: "Ben olmak için tek fırsattı" diyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Mart 2022

Kristen Stewart bir tür kırmızı halı bukalemunu; en romantik elbiseleri giyme ve bize bir doz eski Hollywood cazibesi verme yeteneğine sahip, ancak aynı zamanda daha androjen, punk-rock çekiciliği olan bir şeyde eşit derecede evde olduğu anlamına gelen yadsınamaz bir üstünlüğü var. 2022 Akademi Ödülleri'nde oyuncu, beklenen kırmızı halı elbisesinden bazı süper kısa şortlar lehine kaçınmaya karar verdi.

Prenses Diana biyografik filmi Spencer'daki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu kategorisinde aday gösterilen Stewart, özel yapım siyah saten ceket ve uyumlu şort, beyaz şifon gömlek ve siyah topuklu ayakkabılarından oluşan tam bir Chanel görünümüyle kırmızı halıda yürüdü.

Gömleği göbeğine kadar açık şekilde giydi ve oniks, spinel ve pırlantalı ışıltılı Chanel Fine Jewellery kolyesini sergiledi.

"BEN OLMAK İÇİN TEK FIRSAT BUYDU"

Stewart, Chanel'in kreatif direktörü Virginie Viard'dan dönüm noktası akşamı için bir şort takım elbise istediğini anlatıyor, "Gerçekten en dürüst olmak istedim ve muhtemelen başka birinin hikayesini anlattığımı ama kendi hikayemi bulduğumu hissetmedim," dedi. "Her zaman güzel şovlar yapmakla çok meşgul olan Virginie'den çıkıp böyle bir şey üzerinde çalışmak için zaman harcamasını istemek açıkçası biraz cüretkarcaydı. Ama ben olmak için tek fırsat buydu."

Oscar'a aday gösterilmek, herhangi bir oyuncunun kariyerinde bir doruk noktasıdır, bu nedenle Stewart, gecenin "çok kişisel" olduğunu, çünkü "bu çok nadir bir fırsat ve bu kadar yıl sonra bu şekilde tanınmak için böyle bir an" olduğunu söyledi. Bu nedenle, gerçek benliğini gerçekten temsil eden bir görünüm bulması önemliydi.


Klasik bir Kristen Stewart hareketi olarak kırmızı halıda yürüdükten sonra Oscar adayı oyuncu topuklu ayakkabılarını bir çift klasik siyah mokasen ve beyaz çoraplarıyla değiştirdi.

"Bir kıyafetin içine konulmuş hissetmek istemedim, onun ikinci bir deri olduğunu hissetmek istedim" dedi. "Yüksek bir zarafet hissetmek istedim ve bunu yapmanın doğru yolu, bir zırh koymak yerine 'az daha fazladır'a yaslanmak ve kendi teninizde durmanıza izin vermekti." dedi.

"Bu yüzden ondan (Virginie Viard'dan) basit olmasını istedim ve açıkçası bunun en cilalı ve ilham verici versiyonunu aldım. Onu, belki hemen giremeyeceği bir yöne ittiğimi hissediyorum ve o da beni itti. Bu özel işbirliğinde birbirimizi bulduk. Çok modern ve anlık ama özgür hissettiriyor. Defileden bir elbise seçtiğinizde, hakkını vermeniz gerektiğini hissediyorsunuz. Bu tam tersini hissettiriyor."

Oscar adaylığına gelince? "Biraz histerik hissediyorum" dedi. "Bu odalarda bulunduğuma ve hayatım boyunca açıkça hayran olduğum insanlarla birlikte olduğuma inanamıyorum... Bir kez Oscar'da sunum yaptım ve herkese baktım, kelimenin tam anlamıyla dilimi yutacaktım. Bunu beklemiyordum ve bunun hediyesi gerçekten güzeldi. Olmaması güzel marjinal sanatlar yapın, herkesin gitmesi güzel: 'Bu harikaydı.' Ben buna hiç sahip olmadım... Bununla gurur duyuyorum."

Stewart daha sonra birçok Oscar partisinden birine katılmak için bir kıyafet değişikliği yaptı ve yerini yine Chanel'den şeffaf siyah dantel bir elbise aldı. Zarif tasarım, düşük yakalı, beli fiyonklu ve metalik manşetli. Ayrıca saçlarını şık bir topuz haline getirdi.