Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz Evlilik Sözleşmesi İmzaladı
ÜNLÜ STİLİ

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz Evlilik Sözleşmesi İmzaladı

Modelin ailesi görünüşe göre Beckham'lardan üç kat daha zengin.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Nisan 2022

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz, önümüzdeki hafta sonu, Peltz ailesinin Palm Beach'teki okyanus kıyısındaki malikanesinde evleniyorlar ve görünüşe göre, gerçekten büyük bir evlilik sözleşmesi imzaladılar.

Evlilik sözleşmesinin Brooklyn'in ebeveynleri David ve Victoria Beckham'ın (bankada 498 milyon dolardan fazla parası olan) muazzam servetinden kaynaklandığını varsayabilirsiniz, ancak mali anlaşma aslında babası Nelson Peltz'in tahmini net değeri 1,7 milyar dolar olan Nicola'yı koruyacak. Bu miktar, Beckham'ların servetinin üç katından fazla.

Düğünden önce evlilik sözleşmesi yapmalarının yanı sıra, Brooklyn ve Nicola (Miami'ye çoktan gittiği bildirildi) Nicola'nın elbisesi gibi son dakika ayrıntılarına son rötuşları yapmakla meşguller.

Nicola, büyük gün için stilist Leslie Fremar ile birlikte çalışıyor ve görünüşe göre Pierpaolo Piccioli tarafından tasarlanan özel bir Valentino elbisesi giyiyor. The Daily Mail'e konuşan bir kaynak , "Nicola, Leslie'ye gözü kapalı bir şekilde güveniyor ve elbisesi Valentino tarafından yapılırken Leslie'nin, aksesuarlarını nasıl takacağı, saçını ve makyajını nasıl yapacağı konusunda yardım için başvurduğu kişi olduğunu" söyledi.

Brooklyn'in küçük erkek kardeşleri Romeo ve Cruz Beckham sağdıç olurken, kız kardeşi Harper Beckham nedime olacak. Nicola'nın anneannesi onun baş nedimesi olacak.