Camila Cabello Paparazilere İsyan Etti
ÜNLÜ STİLİ

Camila Cabello Paparazilere İsyan Etti

Camila Cabello, "Plajda hiç bu kadar kötü bir zaman geçirmemiştim" dedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Nisan 2022

Camila Cabello, uzun bir Instagram gönderisinde beden imajı ve zihinsel sağlık hakkında konuştu ve paparazzilerin düzenli olarak fotoğraflarını çekmesi nedeniyle sürekli olarak en iyi şekilde görünmek için baskı hissettiğini söyledi.

Şarkıcının ünlü fotoğrafçılarla en son karşılaşması 2 Nisan Cumartesi günü Miami'de bir plajda gerçekleşti ve bu deneyim şarkıcıya düşünecek çok şey bıraktı.

Cabello, Instagram'da paylaştığı mesajına, ne zaman dışarı çıksa fotoğraflandığını ve bunun kendisini "süper savunmasız ve hazırlıksız" hissettirdiğini söyleyerek başladı.

Fotoğrafların kendisinin en iyi hali olarak gördüğünü yansıtmadığını ve insanların sosyal medyada vücudu hakkında yaptığı yorumlar onu üzdü. Cabello, "sağlıklı" bir kadının vücudunun nasıl göründüğüne dair gerçekçi olmayan kültürel görüntüye kapılmanın kolay olduğunu söyledi.

Paylaşımında, plaja her gittiğinden kendisini hazırlıksız ve hassas hissettiğini dile getiren şarkıcı, fiziksel görünümü hakkında yapılan eleştirilerin ve sürekli kendisini izleyen magazincilerin hayatını nasıl kabusa çevirdiğini anlattı.

Cabello, Miami sahilinde kendisine küçük gelen bir bikini giydiğini ve nasıl göründüğünü umursamadığını dile getirirken, kendisi hakkında yapılan yorumları gördüğünde üzüldüğünü de saklamadı.

Cabello, kendi bedeniyle, kilosuyla, selülitleriyle ya da çatlaklarıyla barışık yaşayan kadınları takip ettiğini vurgulayarak, "Toplumun, 'sağlıklı kadın figürü' hakkındaki düşünceleri birçok kadın için gerçek değil. Fotoşop uygulamaları, yiyecek kısıtlamaları, aşırı spor, bedeni olduğundan daha farklı gösterecek açılar seçmek hep bir mücadele" dedi.

Cabello, "Bunun hakkında konuşmak istedim çünkü kadınların resimlerini görüyoruz ve onları iyi göründükleri, formda ya da 'sağlıklı' göründükleri için övüyoruz," diye devam etti Cabello. "Fakat, bedeninizin nasıl göründüğüne o kadar takılırsanız, ruh sağlığınız bozulursa ve hayattan zevk alamıyorsanız, sağlık nedir?"