Hailey Bieber Hamilelik İddiasına Tepki Gösterdi
ÜNLÜ STİLİ

Hailey Bieber Hamilelik İddiasına Tepki Gösterdi

Hailey Bieber, Grammt ödüllerinden sonra hamile olduğu iddiasına cevap verdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Nisan 2022

Hailey Bieber, Grammy'de eşi Justin Bieber ile birlikte görünmesinin ardından hayranlarının özel hayatıyla ilgili spekülasyonlarından memnun değil. Törenden sonra süper model, kırmızı halı görünümünün birkaç fotoğrafını paylaştı : Saint Laurent imzalı çarpıcı, askısız fildişi elbisesi, birkaç narin altın ve pırlanta kolyeyle eşleştirildi. Ayrıca kendisinin ve eşinin kucaklaştığı, öpüştüğü ve birbirlerinin gözlerine baktığı iki fotoğrafını paylaştı.

Hayranların hamile olduğunu düşünmesine neden olan şeyin aşk mı, Hailey'nin ışıltısı mı yoksa uçuşan elbisesi mi olduğu belli değil ancak yıldız bu varsayımdan pek de heyecan duymuyor.

Hailey, bir Instagram hesabı tarafından paylaşılan hamilelik gönderisine "Hamile değilim, beni rahat bırakın" yorumunu yaptı. Bir hayran, gönderiye "İnsanların vücutları hakkında spekülasyon yapmayı bırakın" yorumunu yazdı.

Justin ve Hailey, Eylül 2018'de New York'ta sadece yakın arkadaşlar ve ailelerin katıldığı bir törenle evlendiler. Çift bir yıl sonra Güney Carolina'da lüks, yıldızlarla dolu başka bir tören daha düzenlediler.

Justin, Hailey'den kesinlikle çocuk istediğini söylese de , 2020'de Ellen DeGeneres'e karısının anne olmadan önce "hala bir kadın olarak başarmak istediği bazı şeyler olduğunu" söyledi. Pop yıldızı o sırada "Ve bence istiyor evet, sadece henüz hazır değil ve bence sorun değil" dedi.