Sienna Miller'ın Yeni Rolü Ona Jude Law'ı Hatırlatıyor
ÜNLÜ STİLİ

Sienna Miller'ın Yeni Rolü Ona Jude Law'ı Hatırlatıyor

Sienna Miller, yeni dizisinin Jude Law ile olan ilişkisini yeniden canlandırmak gibi olduğunu söyledi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Nisan 2022

Sienna Miller 40 yaşında her zamanki gibi mutlu: Yeni bir Netflix dizisi üzerinde çalışıyor, evini yeniden şekillendiriyor ve sorumluluklarını üstleniyor. Ancak Sophie Whitehouse rolündeki büyük dizi rolü, bazı karanlık anıları geri getiriyor.

ELLE UK ile konuşan , Amerika Birleşik Devletleri'nde doğup Londra'da büyüyen aktris, Anatomy of a Scandal'da Sophie'yi oynamanın hayatındaki en acılı zamanlardan birini yeniden yaşamak gibi olduğunu söyledi: o zamanlar nişanlısı Jude Law çocuklarının dadısıyla kendisini aldatmıştı.

Sophie, kocasının ilişki yaşadığı bir meslektaşı tarafından tecavüzle suçlanmasıyla dünyası alt üst olan bir milletvekilinin karısıdır. Sarah Vaughan'ın romanından uyarlama olan altı bölümlük dizi, rıza, zehirli erkeklik ve ayrıcalık konularını ele alıyor, ancak aynı zamanda, maalesef onun karakteriyle oldukça iyi ilişki kurabilen Miller için de ağır bir rol.

Miller ve Law 2000'lerin başında birlikteydi. 2003'te Alfie filminin setinde tanıştılar ve 2004'te Noel'de nişanlandılar. Ancak Law'ın dadı Daisy Wright ile çokça haberi yapılan bir aldatmanın ardından Miller ilişkilerini bitirdi. İkilinin yıllar sonra, 2009'da yeniden bir araya geldiği, ancak 2011'de resmen ayrıldığı bildirildi.

"Tanıdık bir yoldu, çünkü onun deneyimlediği bazı şeyleri yaşadım. Ve duygular tanıdıktı. Fakat ona atılanlarla başa çıkma şekli, benim yolumun mutlak antitezi. Ve böylece, Bir tür çarpık, turizm anlamında, sadece farklı tepki vermenin nasıl bir his olduğunu görmek istedim. Kulağa garip geldiğini biliyorum, çünkü o alanda oturmanın çok tatsız olacağını düşünürdünüz, " onun rolü.

Aktris, Sophie'nin kocası James'in bir ilişkisi olduğunu itiraf ettiği sahneyi çekerken kalbinin o kadar hızlı attığını ve mikrofonunun sesi gerçekten yakaladığını söyledi.

Aktris, "Göğsümde bir mikrofon vardı ve içeri giren bir kalp atışı var. Gerçek kalp atışımın monitör tarafından algılanması ve giderek hızlanmasıydı" dedi. "Düşünmemi, hatırlamamı ve kendimi tekrar o konuma getirmemi sağladı."

Hayatının o dönemini hatırlayınca duyduğu endişeye rağmen, yakın zamanda ikinci bir çocuğa sahip olma umuduyla yumurtalarını donduran Miller, şimdi "başka birinin varlığı gibi hissediyorum. ... Gidip onu ziyaret edebilirim ve bakabilirim" dedi. ama benim hayatım gibi gelmiyor." Ve hepsini oyunculuk yoluyla yeniden yaşamanın neredeyse terapötik olduğunu söyledi.