Josephine Skriver ile Alexander DeLeon Evlendi
ÜNLÜ STİLİ

Josephine Skriver ile Alexander DeLeon Evlendi

Victoria's Secret'ın Danimarkalı ünlü modeli Josephine Skriver ile müzisyen Alexander DeLeon Meksika'da evlendi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Nisan 2022

Atletizm markası Joja'nın kurucusu model Josephine Skriver ve şarkıcı-söz yazarı Alexander DeLeon dünyaevine girdi. 3 Nisan'da Meksika, Cabo San Lucas'taki Acre Resort'ta evlenen çiftin düğününden kareler paylaşıldı.

Josephine Skriver gelinliği için Alberta Ferretti tarafından tasarlandı. Çünkü tasarımcının gösterileri, Josephine'in moda kariyerinin başlangıcında yürüdüğü ilk defileler arasındaydı. Josephine, "Ekip ayrıca işbirliğine ve yolculuğumuzda yer almaya inanılmaz derecede açıktı" diyor.

Hafta sonu Cuma gecesi sahilde bir hoş geldin partisi ile başladı. Miguel en büyük hitlerinden bazılarını bir havai fişek gösterisi altında sergiledi. Pazar günü tören, gün batımında, palmiye ağaçlarının altında gerçekleşti. Çiftin en yakın arkadaşlarından Sam Miller göreve başladı. Josephine, "Ezici bir şekilde sevildiğimizi ve duygusal olduğumuzu hissettik" diyor. "Alexander elinden gelenin en iyisini yapmanın yanı sıra gözyaşlarını tutamadı. Pandemi nedeniyle üçüncü kez evlenmeye çalıştık ve sonunda bunu yapabilmenin verdiği coşkulu duygular hayal edilebilecek en büyük şeydi. Hayatının aşkının önünde durup 'evet' sözlerini duymak dünyanın en güzel duygusu."