Jennifer Lopez ile Ben Affleck 2. Kez Nişanlandı!
ÜNLÜ STİLİ

Jennifer Lopez ile Ben Affleck 2. Kez Nişanlandı!

Jennifer Lopez ve Ben Affleck evleniyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Nisan 2022

Jennifer Lopez ve Ben Affleck 18 yılın ardından tekrar nişanlandı. Lopez, kişisel hayran bülteninde yayınlanan özel bir kliple haberi dünyayla paylaştı.

Videoda Lopez, zümrüt kesim, uçuk yeşil bir elmastan oluşan yeni nişan yüzüğünü gösterirken ışıl ışıl parlıyordu. Süperstar, sosyal medya sayfalarında klibin bir teaser'ını paylaştı ve "Büyük duyuru!!!!" yazdı. Hayranlar, büyük haberin ardından Twitter ve Instagram'da çifte tebrik mesajlarını hızla göndermeye başladı.

Çift, ilk birlikteliklerinden yaklaşık yirmi yıl sonra Nisan 2021'de yeniden bir araya geldi. Ben Affleck ile J.Lo ilk olarak olarak 2001 yılında romantik komedi filmi Gigli setinde tanışmıştı. Kısa bir süre sonra, ikisi ilişkilerini doğruladı ve dönemin It çifti oldu.

Bennifer adıyla nitelendirilen çift Kasım 2002'de nişanlandı. Affleck, ünlü yıldıza kendisine 2,5 milyon dolara mal olan 6.1 karatlık pembe bir elmasla evlenme teklif etmişti . Ancak sadece iki yıl sonra nişanlarının sona erdiğini açıkladılar.

Yıllar içinde, Lopez ve Affleck farklı insanlarla hayatlarına devam etyti. J.Lo 2004 yılında Marc Anthony ile evlendi ve daha sonra ikizleri Emme Muñiz ve Max Muñiz'i dünyaya getirdi. Affleck ise 2005 yılında Jennifer Garner ile evlendi ve evlilikleri boyunca kızları Violet ve Seraphina Affleck ve oğlu Samuel Affleck'i kucaklarına aldı. Lopez ve Anthony 2014'te, Affleck ve Garner ise 2018'de boşandı.

Bennifer 2021'de tekrar bir araya geldiğinden beri, ikisi de aşk hikayelerinde ikinci bir şans elde ettiklerine inanıyor.