Lily-Rose Depp, Chanel'in İlkbahar 2022 Kampanyasının Yüzü Oldu
ÜNLÜ STİLİ

Lily-Rose Depp, Chanel'in İlkbahar 2022 Kampanyasının Yüzü Oldu

Lily-Rose Depp, Margaret Qualley ve Whitney Peak, Chanel'in 2022 Çanta Kampanyasında başrolde yer alıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Nisan 2022

Chanel, Paris'teki ilkbahar-yaz hazır giyim moda haftasında prömiyerini yaptığı 2022 çanta kampanyasını başlattı. Üç kadın, hepsi aktris: Lily-Rose Depp, Margaret Qualley ve Whitney Peak, kampanyanın yüzleri ve ünlü Paris evi, bu hikayeyi anlatmak için üç şehir seçti: New York, Palm Springs ve Los Angeles. Üç kadın ve üç şehir, her biri, bireysel kişiliklerinin tüm yönlerini ortaya çıkaran bir ortamda, tek günlük yaşamının evrimini gösteriyor.

Chanel'in göz alıcı tasarımı, Hollandalı ikili Inez & Vinoodh tarafından yönetilen bir film aracılığıyla anlatılıyor. Moda evine göre ilham kaynağı: "tek bir fikir tarafından yönlendirilen üç filmde doruğa ulaşan üç atmosfer ve ana karakterleri: zamanın ruhunu yansıtırken bu ilham perilerinin hayatlarına dalmak."

Qualley, Once Upon A Time in Hollywood'da ve ardından annesi aktris Andie McDowell ile Netflix'in Maid'inde oynadığı zaman eğlence sektörünün dikkatini çekti . Ve Depp bir süredir evin ilham perisi oldu. Peak, yeni Gossip Girl'ün yıldızlarından biri ve Chanel'in dikkatini çekerek hızla onun elçileri arasına girdi.

Fotoğraf ikilisi Inez & Vinoodh, "Tamamen farklı üç kadınla tamamen farklı üç hikaye yaratma fırsatı bulduk ve her kadının daha az bilinen bir yönünü gösterecek üç hikaye yaratmaya başladık" diyor. "Araştırmak ve onların dünyalarına dalmak bizim için çok ilham vericiydi."