Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz Evlendi
ÜNLÜ STİLİ

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz Evlendi

Düğün, çiftin Temmuz 2020'de nişanlanmasından iki yıl sonra gerçekleşti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Nisan 2022

İngiliz futbolcu David Beckham ve Victoria Beckham çiftinin oğlu Brooklyn Beckham sevgilisi Amerikalı model Nicole Peltz ile dünya evine girdi. 3.5 milyon dolarlık düğünde Peltz, stilist Leslie Fremar'ın yardımıyla Pierpaolo Piccioli tarafından tasarlanan özel bir Valentino gelinlik giydi.

BROOKLYN BECKHAM, NICOLA PELTZ'İN SOYADINI KULLANACAK

İngiliz basınına göre Brooklyn Beckham, evlendikten sonra Nicola Anne Peltz'in soyadını alacak. Yani törenden sonra artık Brooklyn Joseph Peltz Beckham olarak anılacak. Brooklyn'in bunu, eşine bir sevgi gösterisi olarak yapmayı planladığı belirtildi. Brooklyn düğündden yaptığı paylaşımın aldına "Mr. & Mrs. Peltz Beckham" yazarak bu iddiayı doğrulamış oldu.

Okyanus kıyısındaki düğünün konukları arasında Beckham'ın ailesi (ebeveynler David ve Victoria ve kardeşleri Romeo, 19, Cruz, 17 ve Harper, 10) ile Peltz'in işadamı babası Nelson Peltz, model annesi Claudia Heffner ve dokuz kardeş vardı.

Diğer katılımcılar arasında Victoria Beckham'ın Spice Girls grup arkadaşı Mel C, Serena ve Venus Williams, Marc Anthony, Eva Longoria, Jordana Brewster ve Gordon Ramsay yer aldı.

23 yaşındaki Beckham ve 27 yaşındaki Peltz, ilişkilerini ilk olarak Ocak 2020'de açıkladılar ve aynı yılın Temmuz ayında nişanlandılar. Haberi sosyal medyadan paylaşan çiftten Peltz şunları yazdı "Beni dünyanın en şanslı kızı yaptın. Hayatımın geri kalanını senin yanında geçirmek için sabırsızlanıyorum. Sevgin en değerli hediye. Seni çok seviyorum bebeğim."

Aynı fotoğrafla paylaştığı duyuru gönderisinde Beckham, "İki hafta önce ruh eşimden benimle evlenmesini istedim ve evet dedi. Ben dünyanın en şanslı adamıyım. En iyi koca ve en iyi baba olacağıma söz veriyorum. Seni seviyorum bebeğim." yazdı.

Beckham daha önce daha erken evlenmeyi planladıklarını ancak pandemi nedeniyle büyük günlerini ertelediğini söyledi. Ayrıca Londra'daki ailesinden uzakta, Beverly Hills'deki evlerinde Peltz ile yaşamaktan bahsetti.

Ailesinden uzakta olmanın zor olup olmadığı sorulduğunda, Beckham, "Hayır, çünkü en iyi arkadaşımla evleniyorum, bu yüzden şimdi birlikte kendi küçük balonumuz var ve bu gerçekten çok güzel" dedi.