Hailey Bieber Podyuma Neden Ara Verdiğini Açıkladı
ÜNLÜ STİLİ

Hailey Bieber Podyuma Neden Ara Verdiğini Açıkladı

Hailey Bieber yakın zamanda podyuma çıkmayı planlamıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Nisan 2022

Model ve sokak stili yıldızı Hailey Bieber, 2014'teki ilk çıkışından 2018'in sonlarına kadar podyumları düzenli olarak yürüsede, Versace'nin 2019 Pre-Fall sunumunda yürüdüğü Aralık 2018'den bu yana bir defilede yer almadı. Yeni bir röportajda Bieber, podyuma ara vermesinin nedenini açıkladı.

Bieber daha önce podyumda yürümekten gurur duyarken, kendisini podyumdan geri adım atmasına neden olan olumsuz deneyimi anlattı.

"OYUNCU YÖNETMENİ GÜVENİMİ SARSTI"

"Çok önemli bir oyuncu yönetmeniyle gerçekten kötü bir deneyim yaşadım" dedi. "Menajerime, konu podyuma geldiğinde güvenimi sarsan bir şey söyledi. Bu alanda kendim hakkında kötü hissetmek istemiyorum çünkü yaptığım diğer işler hakkında gerçekten iyi hissediyorum. Kendimi küçük hissedecek bir pozisyona mı koyayım?" ifadelerini kullandı.

Modelin son podyum şovundan bu yana, başarılı fotomodellik kariyerine devam etti, birkaç dergi kapağını süsledi ve son Miu Miu ve Jimmy Choo kampanyalarının yüzü olarak görev yaptı. Şık sokak stili yıldızı ve birçok Saint Laurent resmi görünümü de düzenli manşetlere konu oluyor.

Bieber, kariyerindeki son hamlesi için bu Haziran ayında cilt bakım markası Rhode'u piyasaya sürecek ve çıkışa ilk ürünlerinin cildin nem bariyerini korumaya odaklanacağını bildirdi. Model, çevrimiçi dermatoloji dersleri almak ve Hyram Yarbro, Charlotte Palermino ve Kim Kardashian gibi diğer güzellik kurucularıyla konuşmak da dahil olmak üzere ürünleri yaratma sürecini başlattı.

Ürünleri hakkında "Birçok farklı makyaj sanatçısına müşterilerini denemeleri için verdim ve bu konuda gerçekten iyi geri bildirimler aldım" dedi.