Jennifer Lopez'in Tüm Nişan Yüzüklerine Yakın Bakış
ÜNLÜ STİLİ

Jennifer Lopez'in Tüm Nişan Yüzüklerine Yakın Bakış

Birileri her zaman J.Lo ile evlenmeye çalışıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Nisan 2022

Jennifer Lopez bir kez daha o özel parmağa çarpıcı bir yüzük takıyor.

Süperstar, bu hafta sonu Ben Affleck ile nişanlandığını duyurdu. Çift yeniden bir araya geldikten bir yıl ve ilk ilişkilerinden 20 yıl sonra evliliğe yeniden adım attı. On the JLo haber bülteninin özel bir sayısında hayranlarıyla bu haberi paylaştı ve Los Angeles'taki Rahaminov Diamonds'dan Tamara Rahaminov ile Nicol Goldfiner tarafından tasarlanan yüzüğü gösteren bir videoyu da ekledi.

Yüzük, gümüş bir bant üzerinde ve 8,5 karatlık doğal yeşil elmasın her iki tarafında beyaz elmaslardan oluşuyor.

Yıllar boyunca Lopez'in nişan yüzükleri arasında karşılaştırmalar yapılmaya devam ediyor...

Birkaç ünlü nişan, popüler yüzük trendlerini etkilerken, Marry Me aktörünün Affleck'ten eski eşi Marc Anthony'ye, Alex Rodriguez'den Affleck'e kadar olan yüzükleri, enfes ünlü yüzüklerinin tarihinde göze çarpıyor.

2002 yılının Kasım ayında, Affleck yıldıza Harry Winston'dan 2,5 milyon dolara mal olduğu tahmin edilen 6.1 karatlık pembe bir elmasla evlenme teklif etti. Lopez, 2004'te nişanı sona erdirdiklerinde yüzüğü geri vermesine rağmen, 2020'de Apple Music sunucusu Zane Lowe ile yaptığı röportajda "takmayı ne kadar çok sevdiğini" hatırladı. Ayrıca, bir Oscar partisinde Barbra Streisand ile tanıştığında, efsanenin yüzükten etkilendiğini söylediğini de ifade etti.


Lopez'in eski kocası Marc Anthony'den aldığı yüzüğü de bir Harry Winston parçasıydı ve 8.5 karat mavi elmas 4 milyon dolara mal oldu. Aynı zamanda, 2002'de popüler olan "Get Right" şarkıcısının renkli elmas trendini dolaylı olarak sürdürdü ve şimdi geri getireceği kesin. Lopez ve Anthony 2003'te evlendiler ve 2015'te boşanmalarını sonuçlandırdılar ve ikizleri Max ve Emme Muñiz'in ortak ebeveyni oldular.


Yıldızın eski nişanlısı Alex Rodriguez, Bahamalar'da bir 2019 tatili sırasında büyük, zümrüt kesimli bir elmas yüzükle evlenme teklif etti. O zaman, parçanın 10 ila 15 karat arasında olduğu ve 1 ila 5 milyon dolar aralığında olduğu tahmin ediliyordu. Çift, dört yıllık birlikteliklerinin ardından 2021'in başlarında ayrıldı.


Lopez'in yeni nişan yüzüğü, Affleck'in önceki evlenme teklifi sırasında verdiği nişan yüzüğüne de bir anlamda benziyor, çünkü bu geleneksel olmayan bir renk. Yıldız, hem 2000'lerin Grammy Ödülleri için ikonik Versace elbisesine hem de ofisinde asılı duran ve birinin eline tünemiş yeşil bir kuş ve her ikisinde de "Let Go" yazan bir sanat eserine atıfta bulunan bülteninin önceki sayısında yeşili şanslı rengi olarak adlandırdı.

People dergisine, "Her zaman yeşil rengin uğurlu rengim olduğunu söylerim. Belki yeşil elbiseyi hatırlarsın. Hayatımda yeşil giydiğimde inanılmaz şeylerin olduğu birçok an olduğunu fark ettim." dedi.

Video klip ayrıca Lopez için yüzüğün ne kadar önemli olduğunu gösterirken, parlayan yıldız parçaya bakarken "Mükemmelsin" diyor.