Britney Spears 3. Kez Anne Olmaya Hazırlanıyor
ÜNLÜ STİLİ

Britney Spears 3. Kez Anne Olmaya Hazırlanıyor

Britney Spears hamile.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Nisan 2022

Britney Spears, Instagram'da yaptığı uzun bir açıklamayla başlangıçta sadece yemek yüzünden şiştiğini düşündüğü göbeğin aslında bebek yüzünden olduğunu ortaya koydu. 40 yaşındaki Spears, nişanlısı Sam Asghari ile ilk çocuklarını beklediğini söyledi.

Britney Spears, 28 yaşındaki İran doğumlu spor hocası Ashgari ile geçen yıl Eylül ayında nişanlanmıştı. 2004'te evlenip 2007'de boşandığı ikinci eşi Kevin Federline'dan iki erkek çocuğu olan Spears, Ashgari ile birlikte çocuk sahibi olmak istediklerini söylemişti.

Spears, geçmişteki hamilelikleri sırasında ağır depresyon geçirdiğini şu sözlerle dile getirdi; "Zor çünkü hamileyken perinatal depresyon geçirdim... Kesinlikle korkunç olduğunu söylemeliyim... O zamanlar kadınlar bundan bahsetmezdi, bazı insanlar içinde bir bebek varken bir kadın böyle şikayet ederse tehlikeli olduğunu düşünürdü... ama şimdi kadınlar her gün bunun hakkında konuşuyorlar..."

Ayrıca bu sefer sağlığına çok daha fazla odaklanacağını söyledi. "Bu sefer her gün yoga yapacağım! Bolca neşe ve sevgi yayarak." diye yazdı Spears.

2008'de akıl sağlığı konusundaki kaygılar nedeniyle Britney Spears'ın yaşamını yasal vasileri kontol etmeye başlamıştı. Spears'ın babası Jamie Spears, 13 yıl boyunca şarkıcının hayatına kontrol ediyordu. Britney Spears vasiliğin istismara dönüştüğü gerekçesiyle babasının elinden vasiliği almak için yasal mücadeleye başladı.

ABD'nin Los Angeles kentinde görülen davada mahkeme geçen yıl Kasım ayında Spears'ın servetinin ve hayatının kontrolüne yol açan yasal vasiliğe son verilmesi kararı aldı.