Jennifer Lopez Ben Affleck'in Evlilik Teklifinin Detaylarını Anlattı
ÜNLÜ STİLİ

Jennifer Lopez Ben Affleck'in Evlilik Teklifinin Detaylarını Anlattı

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in yeniden nişanlandığı haberine hepimiz o kadar kapıldık ki, pek çoğumuz aktörün nasıl evlenme teklif ettiğini sormayı unuttu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Nisan 2022

Şarkıcı ve aktris Jennifer Lopez "On the J.Lo" adlı haber bülteninin yeni sayısında Ben Affleck'ten evlilik teklifi aldığı romantik akşamı ayrıntılarıyla anlattı.

"En büyük hayalinin gerçekleşebileceğini hiç düşündün mü?" diye yazdı. "Cumartesi gecesi dünyadaki en sevdiğim yerde (köpük banyosunda) güzel aşkım tek dizinin üzerine çöktü ve evlenme teklif etti. Tamamen hazırlıksız yakalandım ve sadece gülümseyerek ve ağlayarak gözlerine baktım, aynı zamanda onu elde etmek için çok uğraştım. 20 yıl sonra bunun tekrar yaşandığı gerçeğini kafamda canlandırdım, kelimenin tam anlamıyla ağzım açık kaldı ve 'bu bir evet mi?' dedi. EVET dedim tabii ki bu bir EVET." ifadelerini kullandı.

Affleck, "Benimle evlenir misin?" sorusunu, 10 milyon dolardan fazla değerinde olabileceği bildirilen devasa doğal yeşil 8,5 karatlık bir elmasla birlikte sordu; bu, Affleck'in Lopez'e ilk kez teklif ettiği 6,1 karatlık pembe elmas için harcadığı iddia edilen 2,5 milyon dolardan çok daha fazla.

"O kadar büyük gülümsüyordum ki, gözlerimden yaşlar süzülüyordu, inanılmaz mutlu ve bütün hissediyordum. Hiç hoş bir şey değildi, ama hayal edebileceğim en romantik şeydi... evde, her zaman birbirlerinin yanında olmaya söz veren iki insan," diye yazdı Lopez teklif hakkında. "İki çok şanslı insan. Gerçek aşkta ikinci bir şansı olan insanlar," diye ekledi.

Güzel yeşil kayasından bahseden Lopez, "Yeşil her zaman benim uğurlu rengim olmuştur ve şimdi, kesinlikle her zaman öyle olacaktır." dedi. Hatta, yüzüğüyle birlikte çekilmiş bir fotoğrafı ve pırlantanın yakın çekimi de dahil olmak üzere, film rulosundan bazı fotoğraflar ekledi.

Nişan, Affleck ve Lopez'in Ocak 2004'te ilk nişanlarını iptal etmelerinden 18 yıl sonra gerçekleşti. Ayrılmalarının ardından farklı insanlarla evlenmeye devam etmelerine rağmen, her zaman arkadaş kaldılar. 2021'de aşklarını yeniden alevlendirdiler ve şimdi hayatlarının geri kalanını birlikte geçirmeye karar verdiler.