Rihanna Annelik İçin Heyecanlı Olduğunu Söyledi
ÜNLÜ STİLİ

Rihanna Annelik İçin Heyecanlı Olduğunu Söyledi

Rihanna, yeni bir röportajda hamileliği, annelik tarzı ve A$AP Rocky ile ilişkisi hakkında konuştu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Nisan 2022

Aylardır, Rihanna, büyüyen göbeğiyle bütünleştirdiği haute couture görünümü ve sadece neşeli sokak stili ile dünyayı hamilelik modası podyumu haline getiriyor. Vogue ile yeni bir röportajda Fenty Beauty'nin kurucusu giyinme sevgisinden, A$AP Rocky ile olan derin romantizminden ve annelik yolculuğundan bahsetti.

"Hamile olduğumu öğrendiğimde kendi kendime düşündüm, Annelik reyonunda alışverişe gitmem mümkün değil. Üzgünüm, giyinmek çok eğlenceli. Vücudum değiştiği için o parçanın kaybolmasına izin vermeyeceğim." dedi yıldız.

Hamile kot pantolonları pop müzik kraliçesi, trend başlatıcı ve güzellik patronunun en büyük kabusu. Hamile kalmadan önce giyeceği bir şey değilse, şimdi de giyeceği bir şey olmadığını söylüyor, ancak stilisti Jahleel Weaver için zor olduğunu da kabul etti. Rihanna, "Uykularını kaybettiğini biliyorum çünkü ölçümlerim kelimenin tam anlamıyla saatten saate değişebiliyor" dedi. "Aslında bundan sonra zam isteyeceğine eminim!"

"VÜCUDUM ŞU ANDA İNANILMAZ ŞEYLER YAPIYOR VE BUNDAN UTANMAYACAĞIM."

Rihanna, canlı stilini kırmızı halılarda, Fenty Beauty etkinliklerinde, Rocky ile akşam yemeklerinde ve kasabada, alışverişte veya ayak işlerini yaparken gösteriyor. Rihanna, "Hamile kadınlar için 'iyi' olarak kabul edilen şeyleri yeniden tanımlayabileceğimizi umuyorum." Dedi. "Vücudum şu anda inanılmaz şeyler yapıyor ve bundan utanmayacağım. Bu sefer kutlama gibi olmalı. Çünkü neden hamileliğini saklıyorsun?"

Eğlenceli moda görünümünün yanı sıra hamileliğini bu kadar harika yapan bir diğer şey de eşinin yanında olması. Rocky, şarkıcının "hayatımın aşkı" olarak tanımladı ve o da aynı şeyi hissediyor . Onun modada risk alma sevgisini paylaşmakla kalmıyor aynı zamanda onun gerçekten en iyi arkadaşı ve romantik olmadan önce uzun yıllar boyunca öyleydi.

"Bizimle ilgili en çok sevdiğim şey? Her şeyde şeffaflık: Nasıl hissediyoruz, hedeflerimiz neler, korkularımız ve güvensizliklerimiz neler. Birbiriniz hakkında ne hissettiğinizi söyleyebilme kırılganlığı" dedi.

"ROCKY BENİM AİLEM OLDU"

İkisi, dünya bir COVID-19 kilitlenmesine girene kadar sadece arkadaş kaldılar ve zamanlarının çoğunu birlikte geçirmeye başladılar, sadece yolda birlikte yürümeye başladılar. Rihanna, Rocky için "O zaman benim ailem oldu" dedi. 2020 yazında Los Angeles'tan New York'a tur otobüsüyle gittikleri bir yolculuk sırasında Rihanna, benzin istasyonlarından aldıkları Rocky kravatlı tişörtleriyle çıplak ayakla ızgara yaptıklarını söyledi. "Yemeğimizi Walmart'tan aldığım bu küçük ızgarada pişirdim," diye hatırlıyordu. "Hala bende de var. Kimseyi ilgilendirmez." O anlar basit olsa da her zaman eğlenceli ve mutluydu çünkü birlikteydiler. Rihanna, "Basit şeyleri seviyorum, aynı zamanda büyük maceraları da seviyorum" dedi. "Benim markam, senin markan gibi bir saçmalık yok, sadece biz yaşıyoruz."

"Hayatın herhangi bir bölümünü onun yanında yapabileceğimi hissediyorum" diye ekledi.

HAMİLELİĞİNİ PLANLAMADIKLARINI SÖYLEDİ

İlişkilerinden yaklaşık bir yıl sonra Rihanna hamile olduğunu öğrendi. Kendisi ve Rocky'nin çocuk sahibi olmayı "planlamadıklarını", "kesinlikle buna karşı plan yapmadıklarını" itiraf etti. "Ne zaman olduğunu ya da buna benzer bir şey bilmiyorum. Sadece eğlendik" dedi. Bir gün hamilelik testi yaptığında ve pozitif çıkınca hemen Rocky'yi gösterdiğini, ertesi sabah ikilinin doktorun ofisine gittiklerini ve "yolculuğumuz başladı" dedi.

Şarkıcı nasıl bir anne olacağını zaten biliyor ( çok koruyucu bir anne ), doğum yapma konusunda fazla endişeli değil ve aslında bebeğinin gelişine hazırlanmak için hiçbir şey almamış. Ancak onu endişelendiren, doğum sonrası depresyona girme olasılığı. "Duygusal olarak kontrolden çıkacak mıyım? Beni korkutan diğer kadınlardan duyduğum hikayeler bunlar" dedi.

Ne olursa olsun, Rocky'yi biliyor ve her iki aile de doğum sırasında ve daha sonra bebeğe bakma zamanı geldiğinde onun yanında olacak.

Bebeği kim olursa olsun seve seve kabul edeceğini ve onları minik, şık kıyafetlerle giydirmek için çok heyecanlı olduğunu söyledi ama modayı sevseler iyi olur.