Kraliçe II. Elizabeth Barbie Oldu
ÜNLÜ STİLİ

Kraliçe II. Elizabeth Barbie Oldu

70 yıldır tahtta bulunan ve bugün 96 yaşına giren Kraliçe II. Elizabeth için Barbie bebeği üretildi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Nisan 2022

Barbie, Platinum Jübile öncesi Kraliçe II. Elizabeth bebeğini tanıttı.

Barbie, 2 Haziran'daki törenden önce Kraliçe II. Elizabeth'in platin yıldönümünü anmak için 96 yaşına bastığı bugün bir koleksiyon bebeği piyasaya sürüyor.

Bebek, kraliyet ailesinin emirlerinden ilham alan minyatür madalyonlarla süslenmiş fildişi bir elbise ve mavi kurdele giyiyor. Pembe kurdele, Kraliçe'ye babası VI. George tarafından, uçuk mavi kurdele ise dedesi George V tarafından verildi.

Bebeğin taktığı mini taç, Kraliçe'nin düğün gününde giydiği Kraliçe Mary'nin Fringe Tiara tacından ilham alıyor.

Kraliçe II . Elizabeth bebeği, Buckingham Sarayı'nın iç mekanlarından ilham alan ve üzerinde arma şeklinde bir logo ve Kraliçe'nin tahta çıkışının 70. yıldönümünü anan rozet ile birlikte bir kutuda sunulacak.

KRALİÇE ELİZABETH'İN YENİ DOĞUM GÜNÜ PORTRESİ BİNİCİLİK GEÇMİŞİNİ ONURLANDIRIYOR

Kraliçe II. Elizabeth, 96. yaş gününü rahmetli kocası Prens Philip'i ve ömür boyu süren at sevgisini onurlandırarak kutluyor.

Royal Windsor Horse Show, daha önce kraliçeyi ve atlarını fotoğraflamış olan ünlü manzara fotoğrafçısı Henry Dallal tarafından çekilen hükümdarın yeni bir doğum günü portresini yayınladı.

Portre, Majestelerinin Windsor Şatosu arazisinde iki midillisi Bybeck Katie ve Bybeck Nightingale arasında durduğunu gösteriyor. Derin yosun yeşili bir palto giyerken midillilerinin dizginlerini tutuyor.

Renk, geçen yıl 99 yaşında vefat eden Edinburgh Dükü Prens Philip'e ince bir gönderme gibi görünüyor. "Edinburgh yeşili" olarak adlandırılan, renk diğer resmi görevlerde olduğu kadar kıyafeti için de kullandığı bilinen rahmetli kocasıyla yakından ilişkilidir.

Kraliçe Elizabeth, geçtiğimiz Mart ayında Prens Philip'in anma töreninde ve ayrıca Prenses Anne ve Cornwall Düşesi Camilla da dahil olmak üzere kraliyet ailesinin diğer üyelerinde rengi giydi.

Binicilik tutkusu saltanatı boyunca iyi belgelenmiş olan hükümdar, 90'lı yaşlarında bile ata binerken birçok kez görüldü.