Simone Ashley Her Şey İçin Minnettar Hissediyor
ÜNLÜ STİLİ

Simone Ashley Her Şey İçin Minnettar Hissediyor

Bridgerton yıldızı Simone Ashley, egosunu kontrol altında tutma ve her zaman daha fazlasını istememe konusunda konuştu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Nisan 2022

Bridgerton'ın ikinci sezonunda başrol olarak rol aldığından beri Simone Ashley'nin hayatı değişti ve oyuncu bunu hafife almadığını söylüyor.

Yeni bir röportajda "Şu anda sürekli şükran pratiği yapıyorum" diyor. "Geçen gün arabamdaydım, sadece sürüyordum ve kendi kendime 'Harika bir ailen var Simone, harika arkadaşların var. Etrafında iyi insanlar var.' gibi konuşuyordum. Buraya gelmek çok zor. Şimdilik bununla mutlu ol. Işık yılı ilerisini düşünmeyi bırak, peki ya buna ne dersin? Ya buna ihtiyacım olursa? Ya bu olmazsa? Çünkü bu senin egon.'"

Reign with Josh Smith podcast'inin yeni bir bölümünde konuşan 27 yaşındaki oyuncu, egosunu kontrol altında tutmayı ve şimdiye kadar elde ettiği her şey için gerçekten minnettar hissetmeyi öğrendiğini söylüyor. Daha fazlasını istemek, "sahip olunması gereken çok insani bir özellik" diyor.

"Bence, özellikle bu sektörde, kendinizi ve egonuzu kontrol etmek ve düşünmek gerçekten önemli... 'Şu anda sahip olduklarım için şükretsem ve başka şeyler istemeyi veya başka şeylere bakmayı bıraksam nasıl olur? 'Bu çok insani bir özellik."

Aktris, Jonathan Bailey'in oynadığı Anthony Bridgerton'ın karşısında, Netflix'in hit filminin ikinci serisinde dikbaşlı Kate Sharma'yı canlandırıyor. Bu hafta dizinin kendi rekorunu kırdığı doğrulandı ve ikinci sezonun ilk dört haftasında ilk bölümün 2020'de yayınlandığı zamana göre daha fazla saat izlendi. Şu anda platformdaki en popüler İngilizce şov.

Böylesine başarılı bir gösteride azınlık temsilinin önemi Ashley'nin hafife aldığı bir şey değil.

"Hayatımda hiçbir zaman ekranda gördüklerimizin bir azınlığını temsil etmekten ve bu anı kutlamaktan bahsettiğim bir pozisyonda olmadım" diye açıklıyor. "Daha sonra, özellikle Güney Asyalı kadınlar için bu alanı genişletmede ne kadar büyük bir değişimin olduğu ve tüm bunları normalleştirmek için hala çok erken olduğumuz gerçeği beni biraz etkiledi. Kendimden şüphem yoktu, ama bunu kelimelere dökmek gergin, heyecanlı bir duyguydu."

"İki kat daha fazla çalışmam gerekti ve belki de bunu kendime yeterince söylemedim. Benim için her zaman 'Diğer tüm aktrisler gibiyim, bunu yapabilirim. Önüme bir senaryo koyabilir ve bir karaktere hayat verebilirim ve akıllıyım ve yaratıcı fikirlerim var' gibi olmuştur. ve bunu yapabilirim.' Ama bence bir kadın ve siyah bir kadın olarak daha çok çalışmanız gerekiyor..."