MET Gala 2022'ye Katılmayanlar Daha Çok Konuşuldu
ÜNLÜ STİLİ

MET Gala 2022'ye Katılmayanlar Daha Çok Konuşuldu

Bazı müdavimler MET Gala'yı es geçti ve bu daha çok ses getirdi gibi görünüyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Mayıs 2022

MET Gala kahramanları olan Beyonce, Jennifer Lopez, Zendaya, Lady Gaga, Anya Taylor-Joy, Harry Styles, Rihanna, Taylor Swift, Timothée Chalamet, Kristen Stewart, Sienna Miller, Serena Williams ve diğer birçok yıldız ortalıkta görünmüyordu.

Hayranları hayal kırıklığına uğratan yıldız isimlerden bazılarının katılmaması için oldukça geçerli nedenleri vardı.

Zendaya geçtiğimiz günlerde yeni filminin çekimleri olduğu için MET Gala'ya katılmayacağını zaten duyurmuştu.

Met Gala ile ilgili olan şey, bir ödül törenine ya da herhangi bir şeye bağlı olmamasıdır, ancak genellikle yılın en eğlenceli ve ilginç kırmızı halısıdır. Ve dudak uçuklatan kırmızı halı görünümleri giymekte kimin harika olduğunu biliyor musunuz? Beyonce. Yıldız isim aslında 2016'dan bu yana MET Gala'ya katılmıyor. Daily Mail'e göre, yıldızlarla dolu etkinliğe katılmak yerine, Beyoncé ve kocası Jay-Z Miami'de ve Florida kıyılarına yakın özel adalarda tatil yapıyorlardı.

Müzik, güzellik ve moda patronu Rihanna ile bebeğinin babası A$AP Rocky, moda dünyasının en büyük gecesini kaçırdı. Ancak yokluğu bazıları için sürpriz olmayabilir. Hamilelerin genellikle 36 haftadan sonra iç hat uçuşları yapmamaları önerilir. Ve Rihanna, Mart ayında üçüncü trimesterinde olduğunu doğrulamıştı ve o sırada onun en az 28 haftalık hamile olduğunu biliniyordu. Rihanna ve Rocky en son Nisan ayı sonlarında Los Angeles'ta akşam yemeği yerken görüntülendi ve kısa bir Barbados gezisinden sonra Kaliforniya'ya döndüler.

Bir Met Gala daha geldi geçti ama Jennifer Lopez ve 8.5 karatlık yeşil elmas nişan yüzüğü hiçbir yerde bulunamadı. Lopez ve nişanlısı Ben Affleck'in yüksek moda ilişkisi MET Gala için en çok beklenen anlardan biriydi, ancak onlar gelmedi. Çift, Kaliforniya'da ev aramakla meşgul. Pazar günü Bel-Air'de bir şantiyeyi ziyaret ederken bile görüldüler.

MET Gala'ya katılmayan isimlerden biri de Timothée Chalamet'di. Geçen yılki gösterişli etkinliğin eşbaşkanlarından biri olarak görev yapmasına rağmen, Dune oyuncusu bu yıl eğlenceyi atladı. Şimdiye kadar neden katılmadığı hakkında yorum yapmadı, ancak Twitter'daki hayranlar adeta yas tuttu.