2023 Met Gala'nın Teması Sızdırıldı!
ÜNLÜ STİLİ

2023 Met Gala'nın Teması Sızdırıldı!

İsimsiz bir mail çarpıcı açıklamalarla 2023 yılında gerçekleşecek Met Gala'nın temasını açıkladı. Anna Wintour'un tepkisi ise merak konusu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Mayıs 2022

Söz konusu moda dünyası olunca en yakın arkadaşlarından biri olan magazinden söz etmemek imkansız. Tanınmış isimlerin ne giydiklerinden hangi adımı attıklarına kadar her şeyin gündem olabileceği bir düzen içinde yaşıyoruz ve her yeni gün birçok olayı beraberinde getiriyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Met Gala tam anlamıyla gündemi ele geçirmeyi başardı. Etkinliğe katılanlar, katılmayanlar, yakalanan bakışmalar, sızdırılan fotoğraflar ve videoalrla oldukça hareketli bir gündem içindeyiz.

Öyle bir gündem ki Met Gala After Party'sinde Billie Eilish'in videoya yansıyan küçük bir cümlesi bile Cardi B'yi açıklama yapmak zorunda bırakıyor. Cardi B sahnedeyken Billie Eilish'in o yöne bakarak "Çok garip biri" demesi beraberinde Cardi B ve Billie Eilish severleri karşı karşıya getirdi. Sonrasında olayın böyle olmadığını ve Billie Elish'i çok sevdiğini açıklayan Cardi B "İnternetten nefret ediyorum" diyerek duruma noktayı koydu.

Gelelim asıl konumuza. Instagram'ın favori magazin hesaplarından biri olan @deuxmoi çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Kendisine gelen skandal tadındaki haberleri paylaşıp gündemi değiştiren kimliği bilinmeyen kullanıcı, Met Gala 2023'ün temasının sızdırıldığı bir paylaşım yaptı. Şeytan marka Giyer filminde Anne Hathaway'in canlandırdığı Andy Sachs sahte kullanıcı adıyla atılmış mail gündeme bomba gibi düştü. Aynı zamanda maildeki detayda bu maili atan kişinin bir stajyer olduğu detayı da yer alıyor.

Bu yıl ki Met Gala'nın tam anlamıyla bir rezalet olduğunu yazan anonim stajyer 2023 yılının temasını açıkladı. Son aylarda her taşın altından çıktığı gibi burada da karşımıza çıkan kişi Elon Musk oldu. Met Gala töreninin 2023 yılında uzay temasıyla gerçekleşeceğini açıklayan anonim stajyer, çalıştığı kurumun Elon Musk'ı bizzat giydireceğini ve buna yönelik tasarım çalışmalarının başladığını da bildirdi.

Son aylardaki gelişmelere bakılırsa Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması, ardından bu yıl gerçekleşen Met Gala'ya katılması bu söylentinin doğru olma ihtimalini akıllara getiriyor. Anna Wintour'un bu konuda bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu. Peki ya bu söylenti gerçekse ve sızdırıldığı için tema iptal edilirse?