Kate Middleton Moda Ödülü Verdi
ÜNLÜ STİLİ

Kate Middleton Moda Ödülü Verdi

Cambridge Düşesi Kate Middleton, gelişmekte olan bir İngiliz tasarımcıya Kraliçe II. Elizabeth Ödülü'nü verdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Mayıs 2022

Cambridge Düşesi bu hafta moda endüstrisini desteklemek için dışarı çıktı.

Kate, İngiliz tasarımı için yükselen bir yeteneğe Kraliçe II. Elizabeth Ödülü'nü sunmak için Londra Tasarım Müzesi'ne geldi. İngiliz Moda Konseyi'nin ev sahipliğinde düzenlenen bir etkinlikte dağıtılan yıllık ödül, moda endüstrisinin toplumda oynadığı rolü kabul ediyor. Genellikle kraliyet ailesinin kıdemli bir üyesi tarafından hem özgünlük hem de topluma bağlılık gösteren bir tasarımcıya sunuluyor.

Bu vesileyle Kate , Londra merkezli Kanadalı tasarımcı Edeline Lee'nin dokulu koyu deniz mavisi midi elbisesini giydi. Eşsiz parça, askılı detaylı düşük omuzlar, beli sıkan büyük bir kemer tokası ve kloş etek içeriyordu. Nadia Irena'dan bir çift iddialı altın küpe, uyumlu zümrüt yeşili topuklular ve Emmy London'dan bir el çantası ile kıyafetini tamamladı.

WWD'ye göre, bu yıl İngiliz- Guyanalı tasarımcı Saul Nash, Kraliçe II. Elizabeth Ödülü'nün sahibi oldu. "Hareket, akışkanlık ve işlevi" yükselten teknikleri kullanmaya odaklanan erkek giyim tasarımcısı ve profesyonel koreograf olan Nash, tasarımcıları Avustralya Merinos yünü kullanımlarından dolayı onurlandıran 2022 Woolmark Ödülü'nü de kazandı. Nash, kazanan olarak adlandırıldıktan sonra, "Kelimeler bunun benim için ne anlama geldiğini tarif edemez" dedi. "Bu kadar kısa bir zaman diliminde son sekiz ayda kazandıklarım için çok minnettarım."