Britney Spears'ın Düğün Hazırlıkları Sürüyor
ÜNLÜ STİLİ

Britney Spears'ın Düğün Hazırlıkları Sürüyor

Britney Spears, düğün planlama sürecine bir bakış daha verdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Mayıs 2022

Britney Spears, en son Instagram gönderisinde, yeni tüylü arkadaşını tanıtırken önemli bir düğün aksesuarını da paylaştı. Fotoğraf, şarkıcının yeni kedi yavrusu Wendy'yi çok renkli bir halıyı örten beyaz bir örtünün üzerinde otururken gösteriyor.

Spears, gönderiye "Wendy ile tanışın ! Ve evet, bu benim gelinliğimin duvağı." diye yazdı.

Duvak fotoğrafı Spears'ın Donatella Versace'den bir ev ziyareti almasından haftalar sonra geldi. Spears, kendisinin, nişanlısı Sam Asghari'nin ve tasarımcının evindeki fotoğraflardan oluşan fotoğrafları paylaştı ve yıldızlar arasında bir iş birliğine işaret eden bir başlık ekledi. Şarkıcı daha önce gelinliğini Versace'nin tasarladığını söylemişti, ancak o zamandan başka bir güncelleme gelmedi.

YIL SONUNDA ÇIKACAK KİTABI HAKKINDA KONUŞTU

Britney Spears, yavru kedi ve duvak fotoğrafına ek olarak, kendi adına konuşmaya teşvik edilmediğini söyleyerek yetiştirilme tarzını ve koruyuculuğunu yansıttığı birkaç not ekran görüntüsü yayınladı. "Son 15 yılda saklamak zorunda kaldığım sırların gerçekten felç edici olduğunu söyleyeceğim" diye yazdı.

Hikayesini paylaşmanın "kimse için en güvenli şey olmayabileceğini" söyledikten sonra, yakında çıkacak olan her şeyi anlatacağı anıdan bahsederek düşüncelerini sonlandırdı.

"Kitabım bu yılın sonunda çıkıyor... Yayınlandığında ne olacağından emin değilim millet!!!" diye yazdı.

Yıldızın kitap anlaşmasının haberi geçtiğimiz Şubat ayında yayınlandı ve birden fazla satış noktası Spears'ın Simon & Schuster yayınevi ile 15 milyon dolar değerinde bir kitap anlaşması imzaladığını bildirdi. Olası bir çıkış tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.